مقاله بررسی فعالیت ACC دآمیناز در ریزوباکتری‏های جدا شده از خاک‏های مناطق شمال کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی فعالیت ACC دآمیناز در ریزوباکتری‏های جدا شده از خاک‏های مناطق شمال کشور دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت ACC دآمیناز در ریزوباکتری‏های جدا شده از خاک‏های مناطق شمال کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت ACC دآمیناز در ریزوباکتری‏های جدا شده از خاک‏های مناطق شمال کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت ACC دآمیناز در ریزوباکتری‏های جدا شده از خاک‏های مناطق شمال کشور :

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: باکتری‏های ریزوسفری محرک رشد گیاه که حاوی آنزیمِ (۱- آمینـو سـیکلوپروپان -۱- کربوکـسیلیک اسید) دآمیناز هستند، می‏توانند برای بهبود رشد گیاهان به‏ویژه تحت شرایط تنش محیطی کاربرد داشته باشند. این تحقیق با هدف بررسی توان سویه‏های بومی در تولید آنزیم ACCدآمیناز انجام گرفت‏‏.
مواد و روش‏‏ها: از ۸ نمونه خاک ریزوسفری و غیر‏ریزوسفری، کشت به روش تهیه رقت‌های متوالی در محیط‏های اختصاصی تهیه شد. به منظور آزمون نیمه کمی توان تولید ACCدآمیناز در جدایه‏های به‏دست آمده، قطر کلونی‏ها در پلیت به روش لکه‏گذاری پس از مایه‏کوبی و گرماگذاری در روزهای ۱، ۲ و ۵ ارزیابی شد. توانایی تولید آنزیم ACCدآمیناز در سویه‏های منتخب، با استفاده از تراکم نوری رشد در طول موج ۵۰۴ نانومتر در محیط‏های مناسب ارزیابی شد. میزان فعالیت آنزیمACC‏ دآمیناز با تعیین غلظت آلفا کتوبوتیرات آزاد شده برای سویه‏های منتخب انجام گرفت. آزمون‌های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیک برای شناسایی تمامی سویه‏های منتخب انجام شد. در نهایت، شناسایی سویه منتخب که دارای بیش‏ترین میزان فعالیت آنزیم بود، با تکثیر و تعیین توالی ژن ۱۶S rRNAانجام گرفت.
نتایج: تعداد ۴۴۵ جدایه، خالص شد و با آزمون نیمه کمی توان تولید ACC‏دآمیناز، تعداد ۱۷سویه انتخاب شد. بر اساس توانایی جدایه‏ها در تولید آنزیم، ۹ سویه انتخاب شد و نتایج شناسایی مقدماتی نشان داد که سویه‌های منتخب به جنس‏های Pseudomonas، Bacillusو گروهActinomycetesمتعلق هستند. بررسی میزان فعالیت آنزیم نشان داد که سویه ۱۲ Kot با بیش‏ترین مقدار فعالیت آنزیم به میزان ۴۳۶۹/۸۲۶ نانومول آلفا کتوبوتیرات/میلی‏گرم پروتئین/ ساعت، در گروه سودوموناس های فلورسنت و به گونه Pseudomonas brassicacearum متعلق هستند.
بحث و نتیجه‏گیری: با توجه به فعالیت در خور توجه آنزیم ACCدآمیناز در این سویه بومی به‏دست آمده (۴۳۶۹/۸۲۶ نانومول آلفا کتوبوتیرات/میلی‏گرم پروتئین/ ساعت) در مقایسه با سویه‏های مشابه، می‏توان با بهینه‏سازی شرایط تولید آنزیم و تهیه فرمولاسیون مایه تلقیح بر پایه باکتری محرک رشد گیاه به منظور استفاده در مزرعه بهره گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.