مقاله جداسازی سودوموناس‏های مقاوم به نانو اکسید روی از خاک و بررسی ژن‏های دخیل در مقاومت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی سودوموناس‏های مقاوم به نانو اکسید روی از خاک و بررسی ژن‏های دخیل در مقاومت دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی سودوموناس‏های مقاوم به نانو اکسید روی از خاک و بررسی ژن‏های دخیل در مقاومت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی سودوموناس‏های مقاوم به نانو اکسید روی از خاک و بررسی ژن‏های دخیل در مقاومت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی سودوموناس‏های مقاوم به نانو اکسید روی از خاک و بررسی ژن‏های دخیل در مقاومت :

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: نانو ذرات اکسید روی به طور وسیع در صنعت، لوازم آرایشی، بهداشتی و پزشکی استفاده می‏شوند. بررسی‏های زیادی بر روی فعالیت ضد میکروبی نانو ذرات متمرکز انجام شده است، اما اطلاعات اندکی در مورد مقاومت باکتری‏ها در برابر آن‏ها در دسترس است‏‏.
مواد و روش‏‏ها: جدایه‏های سودوموناس مقاوم به نانو اکسید روی از نمونه‏های خاک جمع آوری شده از مناطق مختلف از جمله معدن مس سرچشمه کرمان جداسازی شد. جدایه انتخاب شده به‏وسیله تحلیل‏ توالی ژن ۱۶S rRNA شناسایی شد. اثر نانو ذرات اکسید روی بر روی سرعت رشد باکتری بررسی شد. یون‏های محلول روی آزاد شده از نانو ذرات اکسید روی به‏وسیله اسپکتروفتومتری جذب اتمی اندازه‏گیری شد. بخشی از توالی ژن مقاوم به روی (czcC) تکثیر شده و به‏وسیله تحلیل‏ فیلوژنتیکی توالی پروتئین آن شناسایی شد.
نتایج: تحلیل‏ فیلوژنتیکی بر اساس توالی ژن ۱۶S rRNA نشان داد که جدایه انتخاب شده Pseudomonas sp. ZnO-2 است. الگوی رشد جدایه انتخاب شده در حضور تمام غلظت‏های نانو اکسید روی مورد بررسی، مشابه نمونه کنترل (کشت فاقد نانو ذرات) بود که نشان می‏دهد نانو ذرات اکسید روی رشد جدایه جداسازی شده را تحت تاثیر قرار نداده است. PCR ژن czcC و الکتروفورز نشان داد که Pseudomonas sp. ZnO-2 دارای این ژن است.
بحث و نتیجه‏گیری: در طی فرآیند تکامل، میکروارگانیسم‏ها مکانیسم‏های مقاومت به فلزات خود را برای سازگاری با محیط‏های مختلف بهبود می‏بخشند. وجود ژن czcC به‏وسیله PCR تایید شد که شباهت زیادی با ژن‏های مقاوم به روی در باکتری‏های دیگر نشان می‏دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.