مقاله بررسی و خالصسازی نسبی آنزیم (های) مؤثر در احیای تلوریت از باکتری نمک دوست Salinicoccus iranensis
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و خالصسازی نسبی آنزیم (های) مؤثر در احیای تلوریت از باکتری نمک دوست Salinicoccus iranensis دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و خالصسازی نسبی آنزیم (های) مؤثر در احیای تلوریت از باکتری نمک دوست Salinicoccus iranensis کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و خالصسازی نسبی آنزیم (های) مؤثر در احیای تلوریت از باکتری نمک دوست Salinicoccus iranensis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و خالصسازی نسبی آنزیم (های) مؤثر در احیای تلوریت از باکتری نمک دوست Salinicoccus iranensis :
تعداد صفحات :۲۹
مقدمه: امروزه استفاده بیش از حد از تلوریت، محیط را متحمل اثرات سمی ناشی از این اکسیآنیون کرده است. از این رو تیمار زیستی مناطق آلوده، به عنوان روشی ارزان و سازگار با محیط زیست، مطرح است. اگرچه اثرات سمی تلوریت برای بیشتر میکروارگانیسمها گزارش شده ولی گونههای مختلفی از باکتریها، از جمله باکتری نمک دوست مورد استفاده در این پروژه میتواند بر سمیت آن با احیای این اکسیآنیون به شکل عنصریش غلبه کند. هدف این مطالعه، شناسایی مسیر آنزیمی به سمزدایی تلوریت بود. مواد و روشها: در ابتدا به منظور بالا بردن فعالیت آنزیمی و از دست ندادن آن طی فرآیند خالصسازی، بهینهسازی آزمون مناسب برای بررسی فعالیت آنزیمی و شرایط تولید آن انجام شد. بهینهسازی با “روش یک عامل در هر زمان” انجام شد. عاملهای مختلفی از جمله: زمان، درصدهای مختلف مایهتلقیح، اسیدیته، غلظتهای مختلف تلوریت و نمکهای مختلف بهینه شد. بهمنظور اطمینان در طی پژوهش میزان حذف تلوریت نیز بررسی شد. خالصسازی آنزیم مورد نظر با روشهای مختلف مانند، رسوب با آمونیوم سولفات[i] و کروماتوگرافی ستونی میانکنش هیدروفوب[ii] با غلظت ۴/۱ مولار اشباع آمونیوم سولفات انجام شد. خلوص آنزیم در طی هر مرحله با SDS-PAGE بررسی شد. نتایج: شرایط بهینه بهدست آمده نشان داد که در زمان ۳۰ ساعت، ۳ درصد مایهتلقیح، اسیدیته 5/7، بدون حضور تلوریت و در ۵ درصد نمک NaCl، بالاترین میزان فعالیت آنزیم و حذف تلوریت مشاهده میشود. خالصسازی آنزیم به میزان زیادی پروتئینهای غیرمرتبط را کاهش داد و تغلیظ یکی از باندها که زیرواحدی از آنزیم مورد هدف بود، را باعث شد. در بخش پروتئینی به طور نسبی خالصشده، نشان داده شد که علاوه بر فعالیت تلوریت ردوکتازی، فعالیت سلنیت و نیترات ردوکتازی نیز در این بخش وجود دارد. بحث و نتیجهگیری: این پژوهش، در مسیر شناسایی بیشتر فیزیولوژی میکروارگانیسمهای هالوفیل و بررسی آنزیم دخیل در احیای تلوریت گام برداشته و آنزیم مسوول را در باکتری مربوطه بهینه و تا حدی خالصسازی کرده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.