مقاله بهینهسازی تولید آلفا آمیلاز از گونه تثبیت شده باسیلوس آمیلوفاسینس ATCC 23350
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی تولید آلفا آمیلاز از گونه تثبیت شده باسیلوس آمیلوفاسینس ATCC 23350 دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی تولید آلفا آمیلاز از گونه تثبیت شده باسیلوس آمیلوفاسینس ATCC 23350 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی تولید آلفا آمیلاز از گونه تثبیت شده باسیلوس آمیلوفاسینس ATCC 23350،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی تولید آلفا آمیلاز از گونه تثبیت شده باسیلوس آمیلوفاسینس ATCC 23350 :
تعداد صفحات :۱۷
مقدمه: در این پژوهش تولید آلفا امیلاز از گونه باکنتری باسیلوس آمیلوفاسینس ATCC23350 بررسی و بهینه شد. مواد و روشها: منابع کربنی، پروتئینی و تعداد سلولهای تثبیت شده در تولید آلفا امیلاز به روش یک آزمون در یک مرحله (One factor at a time) بررسی شد. در مرحله بعد تولید آنزیم از سلولهای تثبیت شده به روش آماری سطح پاسخ (Response surface methodology) بهینهسازی شد. نتایج: فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز از سلولهای تثبیت شده باسیلوس در محیط کشت پپتن و نشاسته برنج افزایش یافت. با بهینهسازی به روش سطح پاسخ یک مدل ریاضی بهدست آمد که نشان داد در سطح ۳۵/۱۳۹ گرم در لیتر نشاسته برنج و ۸۰ گرم در لیتر پپتن بهینه فعالیت آلفا آمیلاز ۲۰۵ واحد در میلیلیتر بهدست آمد. بحث و نتیجهگیری: مدل آماری نتیجه در خور توجهی در بهینهسازی عوامل در تولید حداکثری آنزیم آلفا آمیلاز از گونه Bacillus amyloliquefaciens داشت و نشان داد که حداکثر متغییرها در حداقل آزمون با این روش آماری قابل انجام است. بهینهسازی باعث افزایش در خور توجه در فعالیت آنزیمی داشت؛ به طوریکه فعالیت آنزیمی برای نخستین بار نسبت به حالت پایه ۹۰ درصد و از ۲۵ به ۲۲۵ واحد در میلیلیتر محیط کشت افزایش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.