مقاله بررسی ژن‌های stx1، stx2 و eaeA به روش Multiplex PCR در اشریشیاکلی‌های جداسازی شده از گوشت گوسفندان استان چهارمحال و بختیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ژن‌های stx1، stx2 و eaeA به روش Multiplex PCR در اشریشیاکلی‌های جداسازی شده از گوشت گوسفندان استان چهارمحال و بختیاری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ژن‌های stx1، stx2 و eaeA به روش Multiplex PCR در اشریشیاکلی‌های جداسازی شده از گوشت گوسفندان استان چهارمحال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ژن‌های stx1، stx2 و eaeA به روش Multiplex PCR در اشریشیاکلی‌های جداسازی شده از گوشت گوسفندان استان چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ژن‌های stx1، stx2 و eaeA به روش Multiplex PCR در اشریشیاکلی‌های جداسازی شده از گوشت گوسفندان استان چهارمحال و بختیاری :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه : عوامل بیماری‌زا ممکن است از طریق مصرف گوشت آلوده به انسان منتقل شوند و ایجاد بیماری کنن د. اشریشیاکلی ‌های تولید کننده‌ شیگاتوکسین می‌توانند ایجاد اسهال آبکی خفیف تا کمپلکس‌های جدی از قبیل کولیت هموراجیک و سندروم اورمی همولیتیک تا حتی مرگ نمایند . این مطالعه، به منظور ردیابی اشریشیاکلی ‌های تولید کننده‌ی شیگاتوکسین در گوشت گوسفندان استان چهارمحال و بختیاری انجام شد. مواد و روش ‏‏ ها: ۹۰ جدایه‌ی اشریشیاکلی از گوشت گوسفندان استان چهارمحال و بختیاری از نظر ژن‌های stx1 ، stx2 و eaeA به وسیله آزمون واکنش زنجیره ای پلی مراز چندگانه ( Multiplex PCR ) ارزیابی شدند . نتایج: میزان ژن ‌های stx1 و eaeA در جدایه‌های اشریشیاکلی به ترتیب ۱/۱۱ درصد (۱۰ از ۹۰) و ۸/۸ درصد (۸ از ۹۰) بود. ژن stx2 در هیچ کدام از جدایه‌ها یافت نشد . بحث و نتیجه ‏ گیری: گوشت گوسفندان در این منطقه اشریشیاکلی ‌های تولید کننده شیگاتوکسین را در خود جای داده بودند و می‌توانند عاملی در انتقال اشریشیاکلی‌های تولید کننده شیگاتوکسین از گوشت گوسفند به انسان تلقی شوند و برای سلامت انسان خطرناک باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.