مقاله بررسی اثر ضد‏میکروبی عصاره‏های الکلی گیاه اسپند (Peganum harmala) بر فرم منفرد و بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر ضد‏میکروبی عصاره‏های الکلی گیاه اسپند (Peganum harmala) بر فرم منفرد و بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد‏میکروبی عصاره‏های الکلی گیاه اسپند (Peganum harmala) بر فرم منفرد و بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد‏میکروبی عصاره‏های الکلی گیاه اسپند (Peganum harmala) بر فرم منفرد و بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد‏میکروبی عصاره‏های الکلی گیاه اسپند (Peganum harmala) بر فرم منفرد و بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن :

تعداد صفحات :۲۱

مقدمه: در سال‏های اخیر توجه به بیوفیلم‏های میکروبی به علت نقش ویژه این ساختار‏ها در بروز عفونت‏های بیمارستانی، چشمگیر بوده است. این پژوهش به منظور بررسی اثر ضد‏میکروبی عصاره‏های گیاه اسپند بر فرم منفرد و ساختار‏های بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن انجام شد. باکتری‏های مورد بررسی شامل استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس، استرپتوکوکوس پنومونیه، سودوموناس آئروژینوزا، اشرشیا کلی و کلبسیلا پنومونیه بودند. مواد و روش‏‏ها: قابلیت مهاری این عصاره‏ها بر فرم منفرد با روش انتشار دیسک تعیین و مقادیر MIC و MBC به روش ماکروبراث دایلوشن به دست آمد. اثر ضد‏بیوفیلمی عصاره‏ها نیز با روش میکروتیتر‏پلیت بررسی شد. نتایج: بر‏اساس نتایج به دست آمده قابلیت عصاره‏های گیاه اسپند در مهار فرم منفرد باکتری‏های مورد بررسی، تایید شد. این عصاره‏ها در مهار پدیده تشکیل بیوفیلم، تخریب ساختار‏های بیوفیلمی و مهار فعالبت متابولیک در این ساختار‏ها نیز موثر بوده و غلظت هر عصاره رابطه مستقیمی با اثربخشی آن داشت. در تیمار استافیلوکوکوس اورئوس بیش‏ترین مهار پدیده تشکیل بیوفیلم (۲۸/۹۰ درصد)، در تیمار استرپتوکوکوس پنومونیه بیش‏ترین تخریب ساختار‏های بیوفیلمی (۷۶/۷۷ درصد) و در تیمار باسیلوس سرئوس بیش‏ترین مهار فعالیت متابولیک (۹۸/۶۹ درصد) مشاهده شد. بحث و نتیجه‏گیری: بر اساس نتایج این پژوهش می‏توان عصاره‏های گیاه اسپند را به عنوان یک عامل ضد‏میکروبی مؤثر در مقابله با باکتری‏های مورد مطالعه به ویژه در شکل بیوفیلمی پیشنهاد کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.