مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای الکلی گیاه اسپند (Peganum harmala) بر فرم منفرد و بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای الکلی گیاه اسپند (Peganum harmala) بر فرم منفرد و بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای الکلی گیاه اسپند (Peganum harmala) بر فرم منفرد و بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای الکلی گیاه اسپند (Peganum harmala) بر فرم منفرد و بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای الکلی گیاه اسپند (Peganum harmala) بر فرم منفرد و بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن :
تعداد صفحات :۲۱
مقدمه: در سالهای اخیر توجه به بیوفیلمهای میکروبی به علت نقش ویژه این ساختارها در بروز عفونتهای بیمارستانی، چشمگیر بوده است. این پژوهش به منظور بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای گیاه اسپند بر فرم منفرد و ساختارهای بیوفیلمی ۶ باکتری پاتوژن انجام شد. باکتریهای مورد بررسی شامل استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس، استرپتوکوکوس پنومونیه، سودوموناس آئروژینوزا، اشرشیا کلی و کلبسیلا پنومونیه بودند. مواد و روشها: قابلیت مهاری این عصارهها بر فرم منفرد با روش انتشار دیسک تعیین و مقادیر MIC و MBC به روش ماکروبراث دایلوشن به دست آمد. اثر ضدبیوفیلمی عصارهها نیز با روش میکروتیترپلیت بررسی شد. نتایج: براساس نتایج به دست آمده قابلیت عصارههای گیاه اسپند در مهار فرم منفرد باکتریهای مورد بررسی، تایید شد. این عصارهها در مهار پدیده تشکیل بیوفیلم، تخریب ساختارهای بیوفیلمی و مهار فعالبت متابولیک در این ساختارها نیز موثر بوده و غلظت هر عصاره رابطه مستقیمی با اثربخشی آن داشت. در تیمار استافیلوکوکوس اورئوس بیشترین مهار پدیده تشکیل بیوفیلم (۲۸/۹۰ درصد)، در تیمار استرپتوکوکوس پنومونیه بیشترین تخریب ساختارهای بیوفیلمی (۷۶/۷۷ درصد) و در تیمار باسیلوس سرئوس بیشترین مهار فعالیت متابولیک (۹۸/۶۹ درصد) مشاهده شد. بحث و نتیجهگیری: بر اساس نتایج این پژوهش میتوان عصارههای گیاه اسپند را به عنوان یک عامل ضدمیکروبی مؤثر در مقابله با باکتریهای مورد مطالعه به ویژه در شکل بیوفیلمی پیشنهاد کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.