مقاله بررسی توان تولید آنزیم ACC-دآمیناز در باکتریهای جداسازی شده از خاکهای خشک، شور و شور- سدیمی و انتخاب باکتری کارآمد در تولید آنزیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی توان تولید آنزیم ACC-دآمیناز در باکتریهای جداسازی شده از خاکهای خشک، شور و شور- سدیمی و انتخاب باکتری کارآمد در تولید آنزیم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی توان تولید آنزیم ACC-دآمیناز در باکتریهای جداسازی شده از خاکهای خشک، شور و شور- سدیمی و انتخاب باکتری کارآمد در تولید آنزیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توان تولید آنزیم ACC-دآمیناز در باکتریهای جداسازی شده از خاکهای خشک، شور و شور- سدیمی و انتخاب باکتری کارآمد در تولید آنزیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی توان تولید آنزیم ACC-دآمیناز در باکتریهای جداسازی شده از خاکهای خشک، شور و شور- سدیمی و انتخاب باکتری کارآمد در تولید آنزیم :
تعداد صفحات :۲۴
مقدمه: تنشهای خشکی، شوری و شور- سدیمی، از راههای گوناگونی مانند ساخت زیستی اتیلن تنشی مای کاهش رشد گیاهان میشوند. بهدلیل توانابودن برخی از باکتریهای خاک در کاهش تنش و مصرف پیشنیاز تولید اتیلن (ACC)، این پژوهش برای دستیابی به باکتری برتر سازند آنزیم ACC-دآمیناز در تنشهای خشکی، شوری و شور- سدیمی خاکها انجام شد. مواد و روشها: در این پژوهش، با جداسازی ۴۰۰ باکتری از خاکهای با قابلیت هدایت الکتریکی و نسبت جذب سدیمی گوناگون، توان تجزی ACC و ساخت آلفاکتوبوتیرات بهعنوان معیار ساخت آنزیم ACC- دآمیناز در باکتریهای سازند این آنزیم و اثر تنشهای خشکی و شوری بر روند رشد باکتریها و توان مصرف ACC بررسی شد. نتایج: پردازش و آزمون دادهها نشان داد که نه تنها توانایی ساخت آنزیم ACC- دآمیناز در میان جدایهها با هم ناهمانند بود، بلکه انداز مصرف ACC در آنها بسیار وابسته به تنشهای خشکی و شوری بود. در بیشتر جدایههای باکتری، با افزایش تنش، روند کاهشی معنیداری در مصرف ACC دیده شد؛ اما گون باکتری باسیلوسسیمپلکس که از خاکهای شور- سدیمی جداسازی شد، افزون بر توانایی ساخت ۹۰۱ نانو مول آلفاکتوبوتیرات بر میلیگرم پروتئین در ساعت در شرایط بدون تنش، دارای بیشترین پایداری مصرف ACC در تنشهای خشکی و شوری بود. این باکتری، در برابر دیگر جدایهها، بردباری نسبی بیشتری به تنشهای خشکی و شوری دارد و تا شوری ۴۰ دسیزیمنس بر متر و پتانسیل اسمزی ۲۵- بار، همچنان ACC را مصرف کرد. بحث و نتیجهگیری: بابررسی باکتریهای جداسازیشده آشکار شد که باکتری باسیلوسسیمپلکس، کارایی بیشتری در ساخت آنزیم ACC-دآمیناز در تنشهای خشکی و شوری داشت و بردبار به تنشهای یادشده بود؛ بنابراین، کاربرد این باکتری برای کاهش تنشها در خاکهای شور و شور-سدیمی و مناطق خشک و نیمهخشک در شرایط مزرعه پیشنهاد شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.