مقاله تولید گلوتامیک‌اسید و فولیک‌اسید در پروبیوتیک‌های هوازی و بی‌هوازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تولید گلوتامیک‌اسید و فولیک‌اسید در پروبیوتیک‌های هوازی و بی‌هوازی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید گلوتامیک‌اسید و فولیک‌اسید در پروبیوتیک‌های هوازی و بی‌هوازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید گلوتامیک‌اسید و فولیک‌اسید در پروبیوتیک‌های هوازی و بی‌هوازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید گلوتامیک‌اسید و فولیک‌اسید در پروبیوتیک‌های هوازی و بی‌هوازی :

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: گلوتامیک‌اسید یکی از مهم‌ترین آمینواسیدها از نظر کاربردهای صنعتی و تجاری است و تولید میکروبی آن از برخی باکتری‌ها گزارش شده است. با توجه به نقش باکتری‌های پروبیوتیک در ارتقای سلامتی انسان و تقاضای روزافزون کاربرد آنها در صنایع غذایی، در پژوهش حاضر تولید آمینواسیدهای گلوتامیک‌اسید و فولیک‌اسید با استفاده از باکتری‌های پروبیوتیک (بیفیدوباکتریوم، بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و اسپرولاکتوباسیلوس) بررسی شد. مواد و روش‏‏ها: چند محیط اختصاصی و محیط MRS آگار برای کشت سویه‌های پروبیوتیک مدنظر استفاده شدند. گلوتامیک‌اسید موجود در ریزموجودات با کروماتوگرافی لایه نازک بررسی و میزان فولیک‌اسید با کیت فولات اندازه‌گیری شد. هر کدام از باکتری‌ها نیز از نظر کمی و کیفی با دستگاه کروماتوگرافی مایع با فشار زیاد اندازه‌‌گیری شدند. نتایج: تولید گلوتامیک‌اسید در باکتری‌های پروبیوتیک مطالعه‌شده بر اساس باندهای حاصل از کروماتوگرافی لایه نازک و نتایج کروماتوگرافی مایع با فشار زیاد تأیید شد. همچنین، فولیک‌اسید در سه باکتری مطالعه‌شده تولید شد. میزان فولات در باکتری بیفیدوباکتریوم، ۳۱۵ میلی‌گرم/میلی‌لیتر اندازه‌گیری شد که از دو باکتری دیگر بیشتر بود. بحث و نتیجه‏گیری: در پژوهش حاضر، برای نخستین بار تولید میکروبی گلوتامیک‌اسید و فولات از پروبیوتیک‌های مطالعه‌شده گزارش شد. این باکتری‌های سودمند منبع مناسبی برای تولید انبوه ترکیبات ارزشمند یادشده هستند و باید بهینه‌‌سازی و استفاده شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.