مقاله اثر شوری بر محتوای رنگدانه‌ای و رشد دو رقم گیاه کلزا (Brassica napus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر شوری بر محتوای رنگدانه‌ای و رشد دو رقم گیاه کلزا (Brassica napus) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر شوری بر محتوای رنگدانه‌ای و رشد دو رقم گیاه کلزا (Brassica napus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شوری بر محتوای رنگدانه‌ای و رشد دو رقم گیاه کلزا (Brassica napus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر شوری بر محتوای رنگدانه‌ای و رشد دو رقم گیاه کلزا (Brassica napus) :

تعداد صفحات :۲۴

شوری یکی از مهم‌ترین عوامل محدود کنند رشد و تولید گیاهان در سراسر دنیاست. شناسایی ارقام متحمل به شوری و بهبود تحمل گیاهان، مؤثرترین روش برای افزایش عملکرد است. به منظور بررسی واکنش ارقام کلزا به شوری از نظر تغییرات رشدی و محتوای رنگدانه‌ای، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار انجام شد. شوری از نوع کلرید سدیم در سه سطح ۰ (شاهد)، ۱۷۵ و ۳۵۰ میلی‌مول بر روی دو رقم کلزا به نام‌های Brassica napus L. cv. Sarigol و Brassica napus L. cv. Hyola308 در مرحله ۳-۴ برگچه‌ای اعمال شد. وزن خشک بخش هوایی و ریشه، محتوای کلروفیل a و b، کاروتن‌ها و گزانتوفیل‌ها، آنتوسیانین‌ها، فلاونوئیدها و در نهایت ترکیبات جذب‌کننده UV در برگ‌ها مطالعه شدند. نتایج کاهش وزن خشک ریشه در هر دو رقم را در شرایط شوری بالا نشان دادند. در رقم Sarigol افزایش معنی‌دار وزن خشک بخش هوایی در شوری ۱۷۵ میلی‌مول مشاهده شد ولی تأثیر شوری از این نظر روی رقم Hyola308 معنی‌دار نبود. از نظر محتوای کلروفیل، تنها در رقم Sarigol، کلروفیل ‌a در شوری پایین افزایش یافت و کلروفیلb در شوری بالا کاهش معنی‌داری نشان داد. افزایش رنگدانه‌های کمکی (کاروتنوئیدها) در رقم Hyola308 می‌تواند علت مقاومت این رقم به شوری و ثبات ساختار‌های فتوسنتزی باشد. تمایل به کاهش رنگدانه‌های غیرفتوسنتزی که در هر دو رقم در شوری بالا مشاهده می‌شود، معنی‌دار نیست. بنابراین، عدم آسیب‌پذیری رنگدانه‌های اصلی و کمکی فتوسنتزی در شرایط شوری، می‌تواند علت بسیار مهمی برای بردباری گیاه کلزا به شوری تلقی شود. واژه‌های کلیدی: رنگدانه، رشد، شوری، کلزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.