مقاله مطالعه تأثیر سالیسیلیک اسید بر مقاومت و القای تنش اکسیداتیو در گیاه ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه تأثیر سالیسیلیک اسید بر مقاومت و القای تنش اکسیداتیو در گیاه ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) تحت تنش شوری دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه تأثیر سالیسیلیک اسید بر مقاومت و القای تنش اکسیداتیو در گیاه ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تأثیر سالیسیلیک اسید بر مقاومت و القای تنش اکسیداتیو در گیاه ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه تأثیر سالیسیلیک اسید بر مقاومت و القای تنش اکسیداتیو در گیاه ریحان سبز (Ocimum basilicum L.) تحت تنش شوری :
تعداد صفحات :۲۱
تحقیقات نشان داده است که سالیسیلیک اسید سبب ایجاد مقاومت در گیاهان نسبت به تنشهای محیطی (گرما، سرما، خشکی و شوری) میشود. در این تحقیق، اثر سالیسیلیک اسید بر پراکسیداسیون لیپیدها، قندها و عناصر سدیم و پتاسیم در برگ و در ریشه گیاه ریحان سبز تحت تنش شوری بررسی شد. گیاهان مورد آزمایش پس از کاشت در گلدان و رسیدن به مرحله ۴ برگی، با سالیسیلیک اسید در ۳ سطح (۰، ۱/۰ و ۰۱/۰ میلیمولار) به مدت ۵ روز و شوری در ۳ سطح (۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیمولار سدیم کلرید) به مدت ۵ روز تیمار شدند. مقدار پراکسیداسیون لیپیدهای غشا در برگ و ریشه در تیمار با سالیسیلیک اسید و شوری با غلظت ۱۰۰ میلیمولار کاهش معنیداری داشت. در تیمار با شوری ۲۰۰ میلیمولار مقدار مالوندیآلدئید ریشه افزایش معنیداری داشت و با افزایش تنش شوری مقدار قند نیز در برگ افزایش معنیداری نشان داد. در تیمار همزمان شوری و سالیسیلیک اسید، در شوری ۱۰۰ میلیمولار، میزان قند کاهش معنیدار و در شوری ۲۰۰ میلیمولار افزایش معنیداری داشت. مقدار سدیم برگ در شوری افزایش و در تیمار سالیسیلیک اسید نسبت به گیاه شاهد کاهش یافت. میزان سدیم در تیمار همزمان سالیسیلیک اسید و تنش شوری با غلظتهای ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیمولار، کاهش معنیداری نشان داد. میزان پتاسیم برگ در تنش شوری کاهش معنیداری یافت. تیمار همزمان سالیسیلیک اسید و شوری باعث کاهش معنیدار پتاسیم برگ شده، مقدار پتاسیم ریشه نیز کاهش یافت که نشاندهنده بهبود اثر شوری در حضور سالیسیلیک اسید است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.