مقاله ارتباط نشانگرهای آنزیمی با صفات کمّی در خانوادههای ناتنی یونجه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارتباط نشانگرهای آنزیمی با صفات کمّی در خانوادههای ناتنی یونجه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارتباط نشانگرهای آنزیمی با صفات کمّی در خانوادههای ناتنی یونجه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط نشانگرهای آنزیمی با صفات کمّی در خانوادههای ناتنی یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارتباط نشانگرهای آنزیمی با صفات کمّی در خانوادههای ناتنی یونجه :
تعداد صفحات :۱۷
به منظور ارزیابی ارتباط بین صفات کمّی و نشانگرهای آنزیمی، ۱۲ خانواده ناتنی یونجه حاصل از خزانه پلیکراس از نظر ویژگیهای زراعی و نشانگرهای آنزیمی مربوط به همان بوتهها، در ایستگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بررسی شد. تعداد ۳۵ بوته از هر خانواده در گلدانهای مجزا به صورت طرح کاملاً تصادفی در شرایط مزرعهای کشت شدند. دو آنزیم استراز و پراکسیداز توسط ژلهای اکریلامید افقی تجزیه شدند. تجزیههای آماری صفات مختلف بر اساس تفسیر ایزوزیمی نشان داد که بین برخی ایزوزیمهای پراکسیداز و ویژگیهای گیاهچهای ارتباط معنیداری وجود دارد و در بیشتر موارد وجود نوار باعث افزایش ارزش این صفات شد. علاوه بر این، ایزوزیم POX-4 با وزن خشک برگ ارتباط معنیداری نشان داد. تجزیه آماری صفات مختلف بر اساس تفسیر آلوزیمی نشان داد که آلوزیمهای EST-b1 و POX-b2 با هر دو صفت عملکرد و تعداد میانگره همبستگی معنیدار و مثبتی دارند. بنابراین، به نظر میرسد که میتوان در صورت تأیید پایداری نشانگرها از آنها در تحقیقات آینده برای استفاده در برنامههای اصلاحی یونجه استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.