مقاله اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیبهای آنتیاکسیدان، فعالیت آنزیم فنیلآلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجهفرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیبهای آنتیاکسیدان، فعالیت آنزیم فنیلآلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجهفرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیبهای آنتیاکسیدان، فعالیت آنزیم فنیلآلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجهفرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیبهای آنتیاکسیدان، فعالیت آنزیم فنیلآلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجهفرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیبهای آنتیاکسیدان، فعالیت آنزیم فنیلآلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجهفرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت :
تعداد صفحات :۱۷
پرتو UV-B پر انرژیترین جزء نور خورشید است که به سطح زمین میرسد. گیاهان که قابلیت حرکت ندارند، بیش از سایر موجودات در معرض این پرتو قرار دارند. در این مطالعه اثر دوزهای متفاوت (۳۲۰-۲۸۰) UV-B با استفاده از زمانهای مختلف (۱، ۲ و ۴ ساعت) بر میزان برخی ترکیبهای آنتیاکسیدان (ترکیبات فنلی کل، فلاونوئیدها، آنتوسیانینها و لیکوپن)، فعالیت آنزیمی و پروتئین در میوههای رسیده گوجهفرنگی پس از برداشت مورد مطالعه قرار گرفت. اندازهگیری میزان فلاونوئیدها نشان داد که در هر سه تیمار میزان فلاونوئیدها در مقایسه با شاهد افزایش یافته است. سنجش غلظت آنتوسیانینها نیز نتایج مشابهی را نشان داد. اندازهگیری ترکیبهای فنلی کل و سنجش میزان لیکوپن، افزایش میزان آنها را در تیمارهای ۲ و ۴ ساعت نسبت به نمونههای شاهد نشان داد. اندازهگیری فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز و پروتئین به ترتیب افزایش و کاهش میزان آنها را تحت تیمار UV-B نشان داد. در مجموع، نتایج حاصل نشان داد که کاربرد پرتو UV-B سبب افزایش ترکیبهای آنتیاکسیدان در میوه رسیده گوجهفرنگی میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.