مقاله بررسی تاثیر همزمان اکسین و تیامین بر میزان فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز و محتوای ترکیبات فنلی در دو مرحله رشد رویشی گیاه سویا (Glycin max)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر همزمان اکسین و تیامین بر میزان فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز و محتوای ترکیبات فنلی در دو مرحله رشد رویشی گیاه سویا (Glycin max) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر همزمان اکسین و تیامین بر میزان فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز و محتوای ترکیبات فنلی در دو مرحله رشد رویشی گیاه سویا (Glycin max) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر همزمان اکسین و تیامین بر میزان فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز و محتوای ترکیبات فنلی در دو مرحله رشد رویشی گیاه سویا (Glycin max)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر همزمان اکسین و تیامین بر میزان فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز و محتوای ترکیبات فنلی در دو مرحله رشد رویشی گیاه سویا (Glycin max) :
تعداد صفحات :۲۴
سویا (Glycin max L.) گیاهی سرشار از پروتئین، چربیهای غیراشباع، ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی است که نقش مهمی در سلامت انسان دارد. ایندول ۳-بوتیریک اسید (IBA) از تنظیمکنندههای رشد گیاهی بوده که در تولید ترکیبات فنلی و افزایش ظرفیت آنتیاکسیدانی گیاه نقش بسزایی دارد. تیامین نیز از ویتامینهای مهم گیاهی در تقویت سیستم دفاعی و افزایش مقاومت به تنشهای محیطی است. باتوجه به اثر هورمون اکسین و تیامین بر تولید ترکیبات فنلی با ویژگی آنتیاکسیدانی در مراحل رشد، هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی اثر این دو ترکیب بر دو مرحله رشد رویشی گیاه سویا و تغییرات ترکیبات فنلی جهت ایجاد ظرفیت آنتیاکسیدانی بیشتر در مقاومت به تنشهای محیطی است. بهاینمنظور بذرهای سویا، رقم DPX کاشته شدند و گیاهان در قالب طرح فاکتوریل با سه غلظت صفر، ۱۰و ۵۰ میکرومولار ایندول ۳- بوتیریک اسید و سه غلظت صفر، ۵۰ و ۲۰۰ میکرومولار تیامین تیمار شدند. اندازهگیری ترکیبات فنلی کل، آنتوسیانین و رنگیزهها در برگ انجام شد. نتایج نشان دادند که کاربرد همزمان اکسین و تیامین، محتوای فنلی و کاروتنوئید را در هردو مرحله بهطور معنیداری افزایش داد. کاربرد اکسین بهتنهایی کاهش معنیدار محتوای آنتوسیانین را در هردو مرحله سبب شد؛ اما بر محتوای فنلی تاثیر معنیداری نداشت. بهطورکلی، فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL)، محتوای فنلی و آنتوسیانین در مرحله ۹ برگی نسبت به۳ برگی افزایش بیشتری داشته است. این نتایج بیانکننده تاثیر همزمان اکسین و تیامین بر محتوای ترکیبات فنلی در مراحل مختلف رشد رویشی و افزایش قدرت دفاعی گیاه است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.