مقاله سنجش میزان ترکیبات فنولیک و اسانس در ژنوتیپهای میکوریزی نعنا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سنجش میزان ترکیبات فنولیک و اسانس در ژنوتیپهای میکوریزی نعنا دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سنجش میزان ترکیبات فنولیک و اسانس در ژنوتیپهای میکوریزی نعنا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش میزان ترکیبات فنولیک و اسانس در ژنوتیپهای میکوریزی نعنا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سنجش میزان ترکیبات فنولیک و اسانس در ژنوتیپهای میکوریزی نعنا :
تعداد صفحات :۲۴
در پژوهش حاضر، محتوای ترکیبات فنولیک کل و اسانس در شش ژنوتیپ نعنا سبز (اصفهان، بجنورد، کاشان، کرمانشاه، میبد و یزد) پس از تلقیح با دو قارچ میکوریز آربوسکولار، گونههای Glomus etunicatum و G. mosseae بررسی شد. همچنین، فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز و تعداد کُرک (محل اصلی بیوسنتز اسانس) در برگهای تازه گیاهچههای تلقیح شده اندازهگیری شد. نتایج این پژوهش نشان داد که محتوای ترکیبات فنولیک و اسانس در گیاهچههای تلقیح شده در مقایسه با گیاهچههای شاهد بالاتر بود. این پاسخ در ژنوتیپهای مختلف تنوع معنیداری نشان داد. همچنین، ارتباط مثبت میان تجمع ترکیبات فنولیک کل و فعالیت آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز در برگهای گیاهچههای تلقیح شده با قارچ مایکوریز آربوسکولار مشاهده شد. نتایج نشان داد که میزان درصد اسانس همراه با افزایش میزان بیوماس و تعداد کُرک برگ به طور معنیداری افزایش یافت. همچنین، نشان داده شد که تحریک مسیرهای بیوسنتزی اسانس و فنلها از طریق تلقیح قارچی میسر بوده، ژنوتیپهای مختلف گیاه نعنا نیز در پاسخ به این تحریک، پتانسیلهای مختلفی را نشان میدهند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.