مقاله برهمکنش میدان الکترومغناطیسی (با فرکانس ۱۰ کیلوهرتز) با نانوذرات فرّیتین و سیستم آنتیاکسیدانی گیاه گندم در مرحله زایشی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله برهمکنش میدان الکترومغناطیسی (با فرکانس ۱۰ کیلوهرتز) با نانوذرات فرّیتین و سیستم آنتیاکسیدانی گیاه گندم در مرحله زایشی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برهمکنش میدان الکترومغناطیسی (با فرکانس ۱۰ کیلوهرتز) با نانوذرات فرّیتین و سیستم آنتیاکسیدانی گیاه گندم در مرحله زایشی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برهمکنش میدان الکترومغناطیسی (با فرکانس ۱۰ کیلوهرتز) با نانوذرات فرّیتین و سیستم آنتیاکسیدانی گیاه گندم در مرحله زایشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برهمکنش میدان الکترومغناطیسی (با فرکانس ۱۰ کیلوهرتز) با نانوذرات فرّیتین و سیستم آنتیاکسیدانی گیاه گندم در مرحله زایشی :
تعداد صفحات :۲۲
در پژوهش حاضر، تأثیر میدان الکترومغناطیسی (۱۰ کیلوهرتز) بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی گیاه گندم (Triticum aestivum L.) بررسی شد. بدین منظور گیاهان در مرحله زایشی به مدت ۴ روز متوالی، روزانه ۵ ساعت تحت تیمار میدان قرار گرفتند. پس از آن میزان آهن، نسبت پروتئینهای آهندار به کل پروتئینها، مقدار، اندازه و ساختمان دوم نانوذرات فرّیتین در تمام نمونهها و فعالیت سیستم آنتیاکسیدانی در بذرها اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که در مقایسه با نمونههای شاهد، تیمار میدان الکترومغناطیسی باعث افزایش میزان آهن در تمام اندامها به غیر از دانه و افزایش نسبت پروتئینهای آهندار به کل پروتئینها در دانه گردید. محتوای نانوذرات فرّیتین و همچنین ساختمان دوم آنها تحت تأثیر میدان مغناطیسی در بذر و کاه گندم کاهش یافت، در حالی که اندازه این ذرات نسبت به نمونههای شاهد به طور معنیداری افزایش یافت. همچنین این تیمار با افزایش فعالیت آنزیم کاتالاز و کاهش فعالیت آنزیم پراکسیداز دانههای گندم، موجب حفظ تمامیت غشا گردید. این نتایج بیانگر این است که تأثیر میدان الکترومغناطیسی با فرکانس به کار رفته بر گیاه گندم به واسطه تغییر معنیدار میزان آهن، پروتئینهای آهندار و به ویژه فرّیتین و خواص آن و تغییر در سیستم آنتیاکسیدانی انجام میگیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.