مقاله بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی اندامهای گیاه نیشکر (Saccharum officinarum) طی مراحل نموی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی اندامهای گیاه نیشکر (Saccharum officinarum) طی مراحل نموی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی اندامهای گیاه نیشکر (Saccharum officinarum) طی مراحل نموی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی اندامهای گیاه نیشکر (Saccharum officinarum) طی مراحل نموی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی اندامهای گیاه نیشکر (Saccharum officinarum) طی مراحل نموی :
تعداد صفحات :۲۴
فنیل پروپانوئیدها به عنوان متابولیتهای ثانویه گیاهان طی مراحل نموی و در پاسخ به شرایط تنشزا سنتز میشوند. ترکیبات فنیل پروپانوئیدی گیاهان در ساختار رنگیزهها، آنتیاکسیدانها و ترکیبات محافظت کننده یافت میشوند و در رشد، مورفوژنز و پاسخ به تنشها نقش تنظیمی دارند. در پژوهش حاضر، نمونهبرداری از پهنک برگ، غلاف برگ، ساقه و ریشه گیاه نیشکر Saccharum officinarum واریته CP69-1062 در چهار مرحله نموی: جوانهزنی، پنجهزنی، رشد طولی و بلوغ انجام گردید و نمونهها از لحاظ فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL)، ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و فلاونول جهت تعیین تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی طی مراحل نمو بررسی شد. بررسی روند تغییرات فعالیت آنزیم در اندامهای مختلف طی مراحل نمو، بیانگر فعالیت بالای آنزیم PAL در برگ در تمام مراحل نمو و در غلاف برگ طی مرحله پنجهزنی است. فعالیت آنزیم در ساقه، طی مرحله رشد طولی و در ریشه طی مرحله جوانهزنی افزایش یافت. در روند تغییرات میزان فنل کل، بیشترین میزان فنل کل در برگ طی مراحل جوانهزنی و بلوغ، در غلاف برگ طی مرحله جوانهزنی، در ساقه طی مرحله رشد طولی و در ریشه طی مرحله بلوغ بود. بیشترین میزان فلاونوئید و فلاونول در هر چهار مرحله نموی به طور معنیداری در برگها مشاهده شد. علت تفاوت میزان این ترکیبها در سطح اندامهای مختلف را میتوان بهدلیل وجود هتروژنیتی در بافتهای مختلف و ویژگیهای شیمیایی و بیوشیمیایی این ترکیبها نسبت داد. PAL بهعنوان یک آنزیم مسیر فنیل پروپانوئیدی، نقش اساسی در نمو نیشکر بهویژه بافتهای چوبی شده دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.