مقاله پاسخهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج روی پایه سیترنج تحت تنش دمای پایین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پاسخهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج روی پایه سیترنج تحت تنش دمای پایین دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پاسخهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج روی پایه سیترنج تحت تنش دمای پایین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاسخهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج روی پایه سیترنج تحت تنش دمای پایین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پاسخهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی نارنگی پیج روی پایه سیترنج تحت تنش دمای پایین :
تعداد صفحات :۲۱
تنش دمای پایین، یکی از عوامل محیطی مهم محدود کننده در توسعه کشت و تولید مرکبات است. در این پژوهش تأثیر تنش دمای پایین بر شاخصهای بیوشیمیایی و فیزیولوژیک نارنگی پیج بر روی پایه سیترنج (نهال دو ساله)، در شرایط کنترل شده انکوباتور (با رطوبت نسبی ۵±65% و شدت نور ۱۵۰۰۰ لوکس) بررسی گردید. آزمایش به صورت طرح کاملاً تصادفی با اعمال تیمار دماهای پایین (۶-، ۳-، ۰، ۳، ۶ و ۹ درجه سانتیگراد) و شاهد (۲±25 درجه سانتیگراد) اجرا شد. مقایسه میانگین تیمارها نشان داد که کمترین مقدار کلروفیل کل (۵۱۳/۱ میلیگرم در گرم وزن تازه برگ)، رنگ سبز(۲۵/۶۱%) و محتوی آب برگ (۵۵/۳۳% وزن تازه برگ) در تیمار دمایی ۶- درجه سانتیگراد به دست آمد. بیشترین مقدار پرولین (۴۸ میلیگرم در گرم وزن تازه برگ) در دمای ۳- و حداکثر کربوهیدرات (۳/۵۵ میلیگرم در گرم وزن تازه برگ) نیز در صفر درجه سانتیگراد حاصل شد. همچنین، بیشترین مقدار آبگزیدگی (۵۱ تا ۷۵%) و نشت یونی (۶۶/۷۵%) در دمای ۶- درجه بود. بیشترین مقدار پراکسیداسیون لیپیدها (۶۴۳/۲ میکروگرم مالون دآلدئید در گرم وزن تازه برگ)، ظرفیت آنتیاکسیدانی (۵/۶۳%) و فنل (۸۶۳/۲ میلیگرم در گرم وزن تازه برگ) نیز در دمای ۳- درجه بود. حداکثر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز (۱۰۴×44/8 واحد آنزیمی در گرم وزن تازه برگ) در ۳ درجه سانتیگراد مشاهده گردید. به عنوان نتیجهگیری میتوان گفت که نارنگی پیج (روی پایه سیترنج) از طریق افزایش برخی از شاخصها، همچون پرولین، کربوهیدرات، و ظرفیت آنتیاکسیدانی قادر به تحمل تنش یخبندان تا دمای ۳- درجه سانتیگراد است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.