مقاله پیش‌بینی تغییرات فصلی پارامترهای اقلیمی مناطق حفاظت شده در سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۳۹ با مدل HadCM3 (مطالعه موردی در استان همدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پیش‌بینی تغییرات فصلی پارامترهای اقلیمی مناطق حفاظت شده در سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۳۹ با مدل HadCM3 (مطالعه موردی در استان همدان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش‌بینی تغییرات فصلی پارامترهای اقلیمی مناطق حفاظت شده در سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۳۹ با مدل HadCM3 (مطالعه موردی در استان همدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش‌بینی تغییرات فصلی پارامترهای اقلیمی مناطق حفاظت شده در سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۳۹ با مدل HadCM3 (مطالعه موردی در استان همدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش‌بینی تغییرات فصلی پارامترهای اقلیمی مناطق حفاظت شده در سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۳۹ با مدل HadCM3 (مطالعه موردی در استان همدان) :

تعداد صفحات :۲۴

مدیریت و برنامه‌ریزی در مناطق حفاظت شده ایران، مستلزم داشتن اطلاعات کافی از تغییرات آب و هوا، منابع آب و خاک و شرایط رشد و توسعه اکوسیستم‌ها و زیستگاه‌های حیات وحش در آینده است. اقلیم یکی از ستون‌های شکل گیری و اساس تغییرات این زیست بوم‌ها محسوب می‌شود. در پژوهش حاضر، داده‌های HadCM3 با استفاده از مدل LARS-WG و تحت سه سناریوی B1، A2 و A1B در منطقه حفاظت شده لشکردر ملایر در استان همدان ریز مقیاس نمایی شد. سپس تغییرات پارامترهای بارش، کمینه دما، بیشینه دما و تابش در سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۳۹ برای فصول مختلف پیش بینی گردید. نتایج نشان داد که بیشترین تغییرات بارش در فصول بهار و زمستان و بیشترین تغییرات مربوط به دما در فصول تابستان و بهار رخ می‌دهد. بیشترین تغییرات ساعات آفتابی در فصل تابستان و کمترین تغییرات در فصل پاییز و زمستان رخ خواهد داد. بارش در اکثر ماه‌ها روند افزایشی داشته که بیشترین آن در ماه‌های مارس، آوریل و دسامبر و کمترین آن مربوط به ماه‌های می‌ و ژانویه است. پارامترهای هواشناسی دمای کمینه و دمای بیشینه در تمام ماه‌ها روند افزایشی خواهند داشت. تغییرات ساعت آفتابی در ماه‌های آوریل، اوت، سپتامبر و دسامبرکاهشی و در بقیه ماه‌ها افزایشی است. به طور کلی نتایج نشان می‌دهد با تغییر سناریوهای اقلیمی که ریشه در مدیریت انسانی دارد پارامترهای هواشناسی در فصل زمستان روند کاهشی بیشتری نسبت به سایر فصول خواهند داشت. این درحالی است که فصل تابستان همواره دارای روند افزایشی در این پارامترهاست. بنابراین شرایط رشد و نمو و فنولوژی گیاهان، حاصلخیری ماهیانه و سالیانه، متابولیسم میکروبی خاک و شرایط رطوبتی زیست بوم تغییر یافته، بنابراین لزوم تغییر برنامه‌های مدیریتی در ۳۰ سال آینده این منطقه حفاظت شده ضرورت می‌یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.