مقاله بررسی جابه‌جایی جانبی مجرای رودخان? ارس از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۹۳ (از ۱۵ کیلومتری غرب شهر اصلاندوز تا خروج رودخانه از محدود? سیاسی ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی جابه‌جایی جانبی مجرای رودخان? ارس از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۹۳ (از ۱۵ کیلومتری غرب شهر اصلاندوز تا خروج رودخانه از محدود? سیاسی ایران) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جابه‌جایی جانبی مجرای رودخان? ارس از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۹۳ (از ۱۵ کیلومتری غرب شهر اصلاندوز تا خروج رودخانه از محدود? سیاسی ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جابه‌جایی جانبی مجرای رودخان? ارس از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۹۳ (از ۱۵ کیلومتری غرب شهر اصلاندوز تا خروج رودخانه از محدود? سیاسی ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جابه‌جایی جانبی مجرای رودخان? ارس از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۹۳ (از ۱۵ کیلومتری غرب شهر اصلاندوز تا خروج رودخانه از محدود? سیاسی ایران) :

تعداد صفحات :۲۷

رودخانه­ها به‌دلیل برداشت، انتقال و نهشته­گذاری رسوبات، یکی از مهم‌ترین عوامل تغییردهند سطح زمین هستند. در طول تاریخ، برخی از رودخانه­ها به‌عنوان خطوط مرزی بین کشورها انتخاب شده‌اند­ و اهمیت مضاعفی را کسب کرده‌اند. مجرای رودخانه­ها، به‌خصوص رودخانه­های با بستر آبرفتی، پیوسته در حال تغییر هستند و همین امر‌ مسائل مختلفی را موجب می‌شود. رودخان ارس در زمر چنین رودخانه­هایی به‌شمار می­رود. در این پژوهش، قسمتی از رودخان ارس از نظر جابه‌جایی جانبی مجرا در دو دور زمانی ۱۳۷۹ ه.ش (۲۰۰۰م) و ۱۳۹۳ ه.ش (۲۰۱۴م)‌ بررسی شد. در این راستا، با استفاده از پردازش تصاویر ماهواره­ای (تصاویر سنجنده­های ETM+ و OLI ماهواره­های لندست ۷ و ۸) مجرای رودخان برای دو دور زمانی مورد مطالعه حاصل شد. سپس با توجه به مورفولوژی و روند تغییرات مجرا، کل رودخان به ۲۱ ترانسکت تقسیم شد. پلان­فرم رودخان در هر ترانسکت با استفاده از دو شاخص ضریب خمیدگی و زاوی مرکزی‌ بررسی شد. با توجه به جابه‌جایی­هایی که در مجرا صورت گرفته است، آهنگ مهاجرت کانال محاسبه شد. همچنین با توجه به تغییرات مساحت ترانسکت­ها، مقدار اراضی ازدست‌رفته یا افزوده‌شده به هر دو جهت رودخانه محاسبه شد. نتایج نشان می­دهد‌، رودخان ارس در باز مورد مطالعه از نوع مئاندری توسعه‌یافته است. مقادیر ضریب خمیدگی و زاوی مرکزی در سال ۲۰۱۴ نسبت به سال ۲۰۰۰، ‌روند افزایشی را نشان می­دهد که گویای فعال‌بودن مئاندرهای رودخانه است. متوسط آهنگ مهاجرت مجرا، رقم چشمگیری درحدود ۸ متر را نشان می­دهد و از این نظر رودخان بسیار پویایی محسوب می­شود. جابه‌جایی مجرا در رودخان مورد مطالعه به دلیل فرسایش و پیشروی کناره مقعر مئاندرها، ایجاد میان­بُرها و مخصوصاً تغییر مسیر بوده است. در قسمت­هایی از رودخانه که زاوی مرکزی دارای مقادیر بالایی است، مقدار آهنگ مهاجرت مجرا ارقام چشمگیری را نشان می­دهد. برعکس، در قسمت­هایی که رودخانه گرایش به یک الگوی مستقیم دارد، آهنگ جابه‌جایی کمتر بوده است. در طی دور ۱۴ ساله، در حدود ۲۵۳ هکتار از اراضی ایران درنتیج تغییرات مجرا از دسترس خارج شده و برعکس در حدود ۲۷۵ هکتار به اراضی در دسترس افزوده شده است و ازاین‌رو، نزدیک به ۲۳ هکتار به اراضی طرف ایران اضافه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.