مقاله بهبود مدیریت منابع و کیفیت نقشه‌های ارزیابی تناسب اراضی با رویکرد فازی (مطالعه موردی: فرخ‌شهر- چهارمحال و بختیاری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهبود مدیریت منابع و کیفیت نقشه‌های ارزیابی تناسب اراضی با رویکرد فازی (مطالعه موردی: فرخ‌شهر- چهارمحال و بختیاری) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود مدیریت منابع و کیفیت نقشه‌های ارزیابی تناسب اراضی با رویکرد فازی (مطالعه موردی: فرخ‌شهر- چهارمحال و بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود مدیریت منابع و کیفیت نقشه‌های ارزیابی تناسب اراضی با رویکرد فازی (مطالعه موردی: فرخ‌شهر- چهارمحال و بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود مدیریت منابع و کیفیت نقشه‌های ارزیابی تناسب اراضی با رویکرد فازی (مطالعه موردی: فرخ‌شهر- چهارمحال و بختیاری) :

تعداد صفحات :۱۷

ارزیابی و طبقه‌بندی تناسب اراضی از جمله مفیدترین راهکارهای مدیریتی و بهینه‌سازی بهره‌برداری از منابع اراضی به حساب می‌آید. مبنای مطالعات ارزیابی تناسب اراضی، نقشه‌های خاک می‌باشد. در روش‌های مرسوم مطالعات خاک و ارزیابی اراضی، اطلاعات یک نقطه مشاهداتی (خاکرخ شاهد) در هر واحد نقشه به کل آن واحد تعمیم داده می‌شود. بنابراین تغییرپذیری مکانی ویژگی‌های خاک در یک واحد نادیده گرفته می‌شود و برای آن واحد تنها یک مدیریت یکسان اتخاذ می‌گردد. چنین دیدگاه مدیریتی با توجه به وجود تغییرات و ناخالصی‌ها در واحدهای نقشه خاک از کارآیی مطالعات ارزیابی اراضی می‌کاهد. رویکرد فازی در طبقه‌بندی تناسب اراضی، علاوه بر توانایی تبیین تغییرپذیری تدریجی ویژگی‌های مکانی خاک، همچنین باعث افزایش خلوص واحدهای نقشه خاک می‌شود. بدین ترتیب اعمال یک مدیریت یکسان در هر واحد نقشه منطقی‌تر خواهد بود. در مطالعه حاضر کلاس تناسب اراضی برای کشت گندم در یک واحد نقشه، در منطقه‌ای به وسعت تقریبی ۱۳۰۰هکتار در شمال شرقی فرخ‌شهر در استان چهارمحال و بختیاری، با رویکرد فازی تعیین شد و با نتایج روش مرسوم مقایسه گردید. در روش مرسوم کلاس تناسب واحد نقشه، ۲S با خلوص ۱/۱۶ درصد به دست آمد در حالی که در روش فازی، علاوه بر آنکه کلاس اصلی تناسب، ۳S با خلوص ۹/۹۶ تعیین شد، خلوص کلاس ۲S نیز به عنوان کلاس دیگر تناسب واحد نقشه به ۴/۳۴ افزایش یافت. واقعیت کلاس تناسب منطقه نیز همان کلاس ۳S میباشد که روش مرسوم قادر به تشخیص آن نبوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.