مقاله روابط فنتیک Lolium s.l. از تیره Poaceae در ایران بر اساس پروفایل لکه‌های فلاونوئیدی و صفات ریخت‌شناسی کمّی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله روابط فنتیک Lolium s.l. از تیره Poaceae در ایران بر اساس پروفایل لکه‌های فلاونوئیدی و صفات ریخت‌شناسی کمّی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روابط فنتیک Lolium s.l. از تیره Poaceae در ایران بر اساس پروفایل لکه‌های فلاونوئیدی و صفات ریخت‌شناسی کمّی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روابط فنتیک Lolium s.l. از تیره Poaceae در ایران بر اساس پروفایل لکه‌های فلاونوئیدی و صفات ریخت‌شناسی کمّی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روابط فنتیک Lolium s.l. از تیره Poaceae در ایران بر اساس پروفایل لکه‌های فلاونوئیدی و صفات ریخت‌شناسی کمّی :

تعداد صفحات :۲۴

روابط بین گونه‌های Lolium و Festuca از دیرباز موضوع قابل توجه در تاکسونومی زیرقبیله Loliineae بوده است. مطالعه حاضر به بررسی روابط فنتیک در Lolium s.l. (شامل زیرجنس Schedonorus از جنس Festuca) با استفاده از پروفایل لکه‌های فلاونوئیدی و صفات ریخت‌شناسی کمّی می‌پردازد. اندازه‌گیری صفات ریخت‌شناسی کمی و دانسیتومتری لکه‌های فلاونوئیدی و رسم پلات پروفایل آنها با استفاده از تصاویر کالیبره شده دیجیتال و نرم‌افزار ImageJ و تحلیل‌های چند متغیره خوشه‌ای و رسته‌بندی با استفاده از نرم‌افزار NTSYS-pc صورت گرفتند. هر یک از گونه‌های مطالعه شده بر اساس پروفایل لکه‌های توصیف شده و مقادیر Rf و درصد هر یک از لکه‌ها در پروفایل مربوط گزارش شده‌اند. تنوع موجود در لکه‌های پروفایل گونه‌های L. rigidum، L. perenne و F. pratensis نشان داد که پروفایل لکه‌های فلاونوئیدی را می‌توان به عنوان صفات مفید برای مطالعه بیشتر تنوع درون سطح گونه نیز مطرح نمود. تحلیل خوشه‌ای صفات ریخت‌شناسی کمی، گونه‌ها را در گروه‌هایی مجزا تفکیک نمود و جمعیت اردبیل از گونه L. persicum را نیز از سایر جمعیت‌های این گونه تفکیک نمود. تفکیک جمعیت‌های F. arundinacea به دو گروه مجزا نیز نتیجه‌ای قابل توجه است که وجود دو شکل مجزا از این گونه در ایران را پیشنهاد می‌کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.