مقاله مطالعه فلوریستیک منطقه کوه بهارآب در رشته‌کوه زاگرس (منطقه مرزی بین استان‏های کرمانشاه و ایلام، ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه فلوریستیک منطقه کوه بهارآب در رشته‌کوه زاگرس (منطقه مرزی بین استان‏های کرمانشاه و ایلام، ایران) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه فلوریستیک منطقه کوه بهارآب در رشته‌کوه زاگرس (منطقه مرزی بین استان‏های کرمانشاه و ایلام، ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه فلوریستیک منطقه کوه بهارآب در رشته‌کوه زاگرس (منطقه مرزی بین استان‏های کرمانشاه و ایلام، ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه فلوریستیک منطقه کوه بهارآب در رشته‌کوه زاگرس (منطقه مرزی بین استان‏های کرمانشاه و ایلام، ایران) :

تعداد صفحات :۲۱

پژوهش حاضر مبتنی بر مطالعه فلوریستیک کوه بهارآب در منطقه مرزی بین استان‌های کرمانشاه و ایلام است. در این مطالعه، ۱۲۸ گونه گیاهی متعلق به ۱۰۶ جنس و ۳۸ تیره شناسایی شد. تیره Asteraceae با ۱۷ گونه (۲۸/۱۳ درصد)، Fabaceae با ۱۶ گونه (۵/۱۲ درصد) و Poaceae با ۱۵ گونه (۷/۱۱ درصد) به ترتیب بیشترین درصد تعداد گونه در تیره را به خود اختصاص دادند. جنس Euphorbia (فرفیون) و Trifolium (شبدر) هر کدام با ۴ گونه بزرگترین جنس‌ها را تشکیل می‌دهند. از نظر شکل زیستی، بالاترین مقادیر مربوط به تروفیت‌ها (۹۳/۴۶ درصد)، همی‌کریپتوفیت‌ها (۷۶/۲۵ درصد)، ژئوفیت‌ها (۷۱/۱۱ درصد)، کامفیت‌ها (۵۹/۸ درصد) و فانروفیت‌ها (۰۳/۷ درصد) است. از نظر پراکنش جغرافیایی، بیشترین مقادیر به ترتیب مربوط به پراکنش ایرانی-تورانی (۹۰/۵۳ درصد)، ایرانی-تورانی/مدیترانه‌ای (۱۸/۱۷ درصد)، ایرانی-تورانی/اروپا-سیبری (۳۷/۹ درصد)، ایرانی-تورانی/مدیترانه‌ای/اروپا-سیبری (۲۵/۶ درصد)، ایرانی-تورانی/صحرا-سندی (۴۶/۵ درصد)، ایرانی-تورانی/اروپا-سیبری و صحرا-سندی (۶۸/۴ درصد) و پراکنش جهانی(۱۲/۳ درصد) است. همچنین، ۴۶/۵ درصد از گیاهان انحصاری ایران هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.