مقاله مقایسه الگوی الکتروفورزی پروتئینهای گلوتلین، گلوبولین، آلبومین و پرولامین در بذر چهار رقم برنج (Oryza sativa L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه الگوی الکتروفورزی پروتئینهای گلوتلین، گلوبولین، آلبومین و پرولامین در بذر چهار رقم برنج (Oryza sativa L.) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه الگوی الکتروفورزی پروتئینهای گلوتلین، گلوبولین، آلبومین و پرولامین در بذر چهار رقم برنج (Oryza sativa L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه الگوی الکتروفورزی پروتئینهای گلوتلین، گلوبولین، آلبومین و پرولامین در بذر چهار رقم برنج (Oryza sativa L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه الگوی الکتروفورزی پروتئینهای گلوتلین، گلوبولین، آلبومین و پرولامین در بذر چهار رقم برنج (Oryza sativa L.) :
تعداد صفحات :۱۳
شناسایی و تفکیک رقمهای برنج، کمک مفیدی به بهبود کیفیت غذایی این محصول مینماید. در مطالعه حاضر، چهار رقم برنج به نامهای لنجانی، فریدونکنار، طارم و هندی از نظر الگوی الکتروفورزی پروتئینهای گلوتلین، گلوبولین، پرولامین و آلبومین بررسی شدند. گلوتلینها و گلوبولینهای برنج نوارهای پروتئینی نسبتاً زیادی نشان داد در حالیکه آلبومینها باند کمتری داشتند. کمترین مقدار پروتئین و تعداد نوار مربوط به پرولامینها بود. روابط خویشاوندی پروتئینهای گلوتلین و گلوبولین نشان داد که رقمهای لنجانی و فریدونکنار بسیار نزدیک به یکدیگر و رقم هندی (سرآشپز) دورتر از این دو رقم و رقم طارم حد واسط بین رقم هندی و دو رقم دیگر قرار میگیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.