مقاله بررسی روابط و تنوع درون گونه‌‌ای‌ Hordeum vulgare L. (جو زراعی و خودرو) در ایران با استفاده از داده‌های سیتولوژی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی روابط و تنوع درون گونه‌‌ای‌ Hordeum vulgare L. (جو زراعی و خودرو) در ایران با استفاده از داده‌های سیتولوژی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روابط و تنوع درون گونه‌‌ای‌ Hordeum vulgare L. (جو زراعی و خودرو) در ایران با استفاده از داده‌های سیتولوژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روابط و تنوع درون گونه‌‌ای‌ Hordeum vulgare L. (جو زراعی و خودرو) در ایران با استفاده از داده‌های سیتولوژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روابط و تنوع درون گونه‌‌ای‌ Hordeum vulgare L. (جو زراعی و خودرو) در ایران با استفاده از داده‌های سیتولوژی :

تعداد صفحات :۲۱

جو زراعی و جو خودرو به عنوان دو زیرگونه از گونه Hordeum vulgare L.، جزو خزانه وراثتی اولیه برای جنس Hordeum در نظر گرفته شده‌اند. جو خودرو تاکسون اجدادی جو زراعی محسوب می‌شود که خود، محصول زراعی مهمی در سطح جهان است و از نظر اقتصادی مهم‌ترین محصول بعد از گندم به شمار می‌رود. مطالعات کاریوتیپی در ۳۰ جمعیت متعلق به گونه H. vulgare به منظور تعیین روابط خویشاوندی و تنوع بین جمعیتی انجام گرفت. بر اساس پارامترهای ارزیابی شده، جمعیتی متعلق به جو خودرو (زیرگونه spontaneum) از غرب کشور متقارن‌ترین کاریوتیپ و جمعیتی دیگر متعلق به زیرگونه زراعی (vulgare) از شمال غرب کشور نامتقارن‌ترین کاریوتیپ را نشان داد. با توجه به اینکه کاریوتیپ‌های متقارن ابتدایی‌تر از کاریوتیپ‌های نامتفارن هستند، جمعیت‌های متعلق به جو خودرو از غرب کشور، با متقارن‌ترین کاریوتیپ نسبت به جمعیت‌های جو زراعی سایر مناطق ایران ابتدایی‌تر در نظر گرفته می‌شوند. بر اساس نتایج این مطالعه، ضریب تنوع‌پذیری طولی کروموزوم در زیرگونه spontaneum بیشتر از زیرگونه vulgare است. بنابراین، جمعیت‌های متعلق به زیرگونه spontaneum نسبت به زیرگونه vulgare از نظر تکاملی قدیمی‌تر و متنوع‌تر بوده که می‌تواند با سازگاری به شرایط متنوع محیطی مرتبط باشد. نتایج این بررسی پیشنهاد می‌کند که بررسی تقارن کاریوتیپی می‌تواند ابزار مفیدی برای تعیین روابط خویشاوندی و تنوع جمعیتی در جو محسوب شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.