مقاله مدلسازی ستون های جذب چند جزئی با جریان تغیر سیال همراه با مقاومت نفود حفره ای در جاذب و ایزوترم جذب غیر خطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی ستون های جذب چند جزئی با جریان تغیر سیال همراه با مقاومت نفود حفره ای در جاذب و ایزوترم جذب غیر خطی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی ستون های جذب چند جزئی با جریان تغیر سیال همراه با مقاومت نفود حفره ای در جاذب و ایزوترم جذب غیر خطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی ستون های جذب چند جزئی با جریان تغیر سیال همراه با مقاومت نفود حفره ای در جاذب و ایزوترم جذب غیر خطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی ستون های جذب چند جزئی با جریان تغیر سیال همراه با مقاومت نفود حفره ای در جاذب و ایزوترم جذب غیر خطی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

دراین تحقیق یک مدل ریاضی برای جذب سطحی چند جزیی در یک بستر پر شده از دانه های جاذب با در نظر گرفتن پراکندگی محوری ارائه شده است. در این مدل اثر مقاومت انتقال جرم در بیرون و مقاومت نفوذ حفره ای در داخل دانه نیز در نظر گرفته شده است. الگوریتم حاضر می تواند اثر تغییرات سرعت جریان سیال را نیز در مواردی که جذب مواد موجب تغییر قابل توجه سرعت در بستر می شود در نظر بگیرد.
به عنوان مطالعه موردی سیستم سه جزئی متازایلن، پارازیلن و تولوئن در بستر جاذب زئولیت در نظر گرفته شده و رفتار تعادلی آنها توسط ایزوترم لانگمیر چند جزئی بیان شده است. در این مدل موازنه جرم در بستر و در دانه منجر به معادله های دیفرانسیل با مشتقات جزیی می گردد که به طور همزمان حل شده اند. حل معادلات به روش تفاضلهای محدود صریح انجام شد. سپس نتایج این مدل با نتایج مرجع [۸] که در آن غلظت در دانه های جاذب یکنواخت فرض شده و مدل به روش Lax-Wendroff حل شده، مقایسه گردیده است که نتایج این دو روش به یکدیگر نزدیک است.
با انجام آنالیز حساسیت، اثر پارامترهای ضریب پراکندگی محوری، ضریب انتقال جرم و پارامترهای تعادلی معادله لانگیر بررسی شده اند ومنحنی های شکست مورد بحث و مقایسه قرار گرفته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.