مقاله مدل­سازی سه بعدی مخازن کربناته با استفاده از زمین آمار:مطالعه موردی برای تخمین تخلخل در میدان A حوضه زاگرس (ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدل­سازی سه بعدی مخازن کربناته با استفاده از زمین آمار:مطالعه موردی برای تخمین تخلخل در میدان A حوضه زاگرس (ایران) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل­سازی سه بعدی مخازن کربناته با استفاده از زمین آمار:مطالعه موردی برای تخمین تخلخل در میدان A حوضه زاگرس (ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل­سازی سه بعدی مخازن کربناته با استفاده از زمین آمار:مطالعه موردی برای تخمین تخلخل در میدان A حوضه زاگرس (ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل­سازی سه بعدی مخازن کربناته با استفاده از زمین آمار:مطالعه موردی برای تخمین تخلخل در میدان A حوضه زاگرس (ایران) :

تعداد صفحات :۲۷

چکیده   روش­های متفاوتی برای مدل­سازی سه بعدی مخزن وجود دارد. در این مطالعه از روش زمین آمار برای مدل­سازی سه بعدی مخزن سازند آسماری در میدان نفتی A ، جنوب غرب ایران مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین برای تهیه مدل­های ساختمانی و پتروفیزیکی از نرم افزار پترل استفاده شده است. بدین منظور داده های مربوط به ۷۳ حلقه چاه حفر شده در این میدان پس از آماده سازی بصورت رقومی وارد محیط نرم افزار پترل گردیدند. همچنین برای پی بردن به نقش عوامل ساختمانی در توسعه تخلخل، داده­های مربوط به گسل­های این میدان نیز به مدل ارائه گردید. مبنای اولیه شبیه سازی نقشه UGC میدان بوده است، که با استفاده از نرم افزار مپ کارد Map Card آماده و وارد محیط نرم افزار گردید. تعمیم داده­های مربوط به چاه­هایی که داده­های پتروفیزیکی آن­ها بیشتر مشخص شده به کل میدان، نتایج قابل قبولی بدست داده است. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می­دهد که بخش­های متخلخل عمدتا در آسماری بالایی و میانی (زون­های ۱، ۲، ۳ و ۶) و آسماری زیرین (زیر زون ۲/۷ و بخشی از زون ۸) وجود دارند. با توجه به این نتایج مشخص شد که زون­های ۲ و ۶ و زیر زون ۲/۷، ۸ و ۱ از لحاظ بهره­دهی دارای شرایط بسیار خوب تا خوب و سایر زون­ها دارای شرایط متوسط تا ضعیف می­باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.