مقاله منصب شیخالاسلام و نقش آن در امور سیاسی ـ اجتماعیِ کرمان در دوره متأخر صفوی (از: ۹۹۵ق / ۱۵۸۷ م تا ۱۱۳۵ق/ ۱۷۲۲م)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله منصب شیخالاسلام و نقش آن در امور سیاسی ـ اجتماعیِ کرمان در دوره متأخر صفوی (از: ۹۹۵ق / ۱۵۸۷ م تا ۱۱۳۵ق/ ۱۷۲۲م) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله منصب شیخالاسلام و نقش آن در امور سیاسی ـ اجتماعیِ کرمان در دوره متأخر صفوی (از: ۹۹۵ق / ۱۵۸۷ م تا ۱۱۳۵ق/ ۱۷۲۲م)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله منصب شیخالاسلام و نقش آن در امور سیاسی ـ اجتماعیِ کرمان در دوره متأخر صفوی (از: ۹۹۵ق / ۱۵۸۷ م تا ۱۱۳۵ق/ ۱۷۲۲م)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله منصب شیخالاسلام و نقش آن در امور سیاسی ـ اجتماعیِ کرمان در دوره متأخر صفوی (از: ۹۹۵ق / ۱۵۸۷ م تا ۱۱۳۵ق/ ۱۷۲۲م) :

تعداد صفحات :۲۷

شیخ الاسلام یکی از مقام‌های مهم دینی در عصر صفوی است که به منظور رسمیت و گسترش فقه و عقایدِ شیعه دوازده امامی در دربار و مراکز ایالت‌ها وجود داشت. ظاهرا نحوه انتصاب افراد به این مقام در ایالت کرمان از سوی شاه و صدر به صورت موروثی بود که علاوه بر احراز شایستگی‌های علمی و مقبولیت‌های عمومی از پدر به پسر به ارث می‌رسید. شیخ‌الاسلام‌ها در حلّ و عقد و نظم امور و در عزل و نصب‌های سیاسی و امور حکومتی و نظامی و تشکیلات دینی و حقوقی و قضایی و عقود و وقفنامه ها و انجام فعالیت‌های اقتصادی و عمرانی و رفاهی و رفع بحران‌های اجتماعیِ ایالتِ کرمان و حتی تشکیلات دینیِ دربار نظارت و دخالت داشتند. نیز برخی از شیخ‌الاسلام‌ها با تصاحب اراضی مزروعیِ گسترده در برخی از نواحی، نقش مؤثری در تعیین نرخ برخی از محصولات کشاورزی داشتند و از پرداخت مالیات به دولت مرکزی خودداری می‌کردند. شیخ‌الاسلام‌ها به عنوان نمایندگان دولت صفوی، تنها به حفظ موقعیت‌شان در جامعه کرمان بسنده نمی‌کردند؛ بلکه به منظور ارتقای جایگاهشان در دربار، به دسیسه و توطئه‌چینی علیه دیگر مقامات دینی و دولتی دربار می‌پرداختند و اسباب اغتشاش و نابسامانی را در پایتخت صفوی نیز فراهم می‌کردند. این مقاله با روش توصیفی ـ تحلیلی و با استفاده از منابع کتابخانه‌ای درصدد است تا کارکردهای سیاسی و اجتماعی شیخ‌الاسلام‌های کرمان در دوره متأخر صفوی را بررسی و واکاوی نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.