مقاله درنگی در آثار و منابع مولوی‌پژوهی در جهان عرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله درنگی در آثار و منابع مولوی‌پژوهی در جهان عرب دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درنگی در آثار و منابع مولوی‌پژوهی در جهان عرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درنگی در آثار و منابع مولوی‌پژوهی در جهان عرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درنگی در آثار و منابع مولوی‌پژوهی در جهان عرب :

تعداد صفحات :۴۲

ادب کهن پارسی و به ویژه شعر عرفانی، مشتمل بر دو ویژگی انسانی عشق به جمال و تأمل در ژرفای انسان و جهان است و این دو ویژگی، توجه ادب­پژوهان و مترجمان جهان را به آثار شاعران عارف از جمله جلال­الدین مولوی معطوف کرده است. فواید آشنایی پژوهشگران ایرانی با آنچه در زبان­ها و ملت­های دیگر در زمینه­ ترجمه و پژوهش ادبیات فارسی می­گذرد، روشن است؛ چه این آگاهی به ما امکان می­دهد که زبان و فرهنگ خود را از منظر دیگران ببینیم و بر کمال و نقص آن واقف­تر آییم.
نوشتار حاضر، پژوهشی توصیفی با هدف شناسایی نسبتاً کامل آثار و تألیفات مولوی­پژوهان در جهان عرب است که به شیوه­ای نظام­مند به بررسی ترجمه­ها، تألیف­ها و پژوهش­های منتشر شده در قالب کتاب و مقاله ـ با توجه به سیر زمانی و نوع آثار ـ می­پردازد تا نشان دهد که این کوشش‌ها از آغاز تاکنون چه مراحلی را پشت سر نهاده، به چه جنبه هایی از شخصیت و آثار مولوی بیشتر توجه کرده و با چه محدودیت­هایی روبرو بوده است.
نتایج پژوهش، بیانگر شیفتگی دیرین عربی­زبانان به آثار مولانا به ویژه داستان­های منظوم مثنوی و وسعت اهتمام آنان به این کتاب است. سیر کلی آثار مولوی­پژوهان عرب نیز از فزونی ترجمه­ها و پژوهش­های آنان در دو دهه­ اخیر حکایت می­کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.