مقاله ژئوشیمی زون‌های دگرسان و پهنه برشی با تأکید بر رفتار عناصر نادر خاکی (REE) در کانسار طلای قلقله، کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ژئوشیمی زون‌های دگرسان و پهنه برشی با تأکید بر رفتار عناصر نادر خاکی (REE) در کانسار طلای قلقله، کردستان دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ژئوشیمی زون‌های دگرسان و پهنه برشی با تأکید بر رفتار عناصر نادر خاکی (REE) در کانسار طلای قلقله، کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ژئوشیمی زون‌های دگرسان و پهنه برشی با تأکید بر رفتار عناصر نادر خاکی (REE) در کانسار طلای قلقله، کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ژئوشیمی زون‌های دگرسان و پهنه برشی با تأکید بر رفتار عناصر نادر خاکی (REE) در کانسار طلای قلقله، کردستان :

تعداد صفحات :۲۹

رخداد طلای قلقله، در بخش شمال‌غربی پهنه دگرگونی سنندج- سیرجان و در ۵۰ کیلومتری جنوب‌غربی سقز واقع شده است. واحدهای سنگی رخنمون‌یافته شامل متاولکانیک‌های اسیدی، کلریت- سریسیت شیست‌ها، سنگ آهک‌های دگرگون‌شده و نفوذی‌های گرانیتی با سن مزوزوئیک است که در حد رخساره شیست سبز دگرگون‌شده‌اند. این مجموعه، تحت تأثیر پهنه برشی با روند شمال‌شرقی- جنوب‌غربی دگرریخت شده است. ترکیب توده نفوذی در نمودارهای سنگ‌شناسی در گستره گرانیتی، گرانودیوریتی و دیوریتی قرار می‌گیرد. بر اساس مطالعات پتروگرافی، کانی‌های تشکیل‌دهنده توده نفوذی شامل کوارتز، آلکالی‌فلدسپار، پلاژیوکلاز، میکروکلین، بیوتیت، سریسیت، مسکویت، اکسیدهای آهن و کلسیت است. از مهم‌‌ترین انواع دگرسانی‌ها می‌توان به دگرسانی‌های فیلیک، پروپیلیتیک، کربناتی‌شدن و سیلیسی‌شدن اشاره کرد. از نظر محیط زمین‌ساختی نیز این توده‌ها در موقعیت قوس‌های آتشفشانی پس از برخوردی قرار می‌گیرند. بررسی الگوهای پراکندگی عناصر نادر خاکی در متاولکانیک‌های پهنه برشی نشان‌دهنده غنی‌شدگی REE در پهنه برشی نسبت به واحدهای کمر بالا (کلریت- سریسیت شیست) و کمر پایین (سنگ آهک دگرگون‌شده) است. الگوی پراکندگی این عناصر شامل غنی‌شدگی LREE نسبت به HREE است که می‌توان آن را به دگرگونی ناحیه‌ای در حد رخساره شیست سبز و چرخش سیالات CO2 و SO42- در پهنه برشی قلقله نسبت داد. علاوه بر آن وجود بی‌هنجاری‌های Eu مثبت و منفی در این متاولکانیک‌ها نشان از دو مرحله دگرسانی متفاوت دارد که به‌ترتیب شامل دگرسانی ضعیف تا متوسط که به ایجاد بی‌هنجاری Eu مثبت منجر شده و دگرسانی پیشرفته که سبب تجزیه شدید پلاژیوکلاز به‌عنوان منبع اصلی Eu و باعث ایجاد بی‌هنجاری Eu منفی شده است. عدم وجود بی‌هنجاری Eu در نمونه‌های بالا و پایین نشانه فقدان دگرسانی در این سنگ‌هاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.