مقاله مطالعه تجربی و مدلسازی ماندگی فاز گاز در یک راکتور ستون حبابدار دوغابی برای سنتز فیشر-تروپش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تجربی و مدلسازی ماندگی فاز گاز در یک راکتور ستون حبابدار دوغابی برای سنتز فیشر-تروپش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تجربی و مدلسازی ماندگی فاز گاز در یک راکتور ستون حبابدار دوغابی برای سنتز فیشر-تروپش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تجربی و مدلسازی ماندگی فاز گاز در یک راکتور ستون حبابدار دوغابی برای سنتز فیشر-تروپش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تجربی و مدلسازی ماندگی فاز گاز در یک راکتور ستون حبابدار دوغابی برای سنتز فیشر-تروپش :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

ستونهای حبابدار (Bubble columns) به طورگسترده ای به عنوان تماس دهنده ها و راکتورهای چند فازی در صنایع شیمیایی، بیوشیمیایی و پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرند. در اینگونه راکتور ها فاز گاز توسط یک توزیع کننده از پایین ستون به صورت حباب وارد می شود یکی از پارامترهای بسیار مهم برای طراحی این نوع راکتور ها میزان ماندگی گاز است. در این تحقیق مدلی برای پیش بینی ماندگی گاز (gas holding) در یک ستون حبابدار سه فازی برای تبدیل گاز به محصولات میان تقطیر ارائه گردیده است. ستون مورد استفاده از جنس آکریلیک (پلکسی گلاس) به قطر ۱۱ سانتیمتر و ارتفاع ۴ متر می باشد. توزیع کننده مورد استفاده در این آزمایش دارای ۱۹۹ سوراخ با قطر ۰/۵ میلیمتر و گام مثلثی ۷ میلیمتر است. تمامی آزمایشات در دما و فشار محیط انجام و از هوا بعنوان گاز و از آب یا روغن پایه بعنوان مایع جهت بررسی خواص فیزیکی استفاده شده است. پایه کاتالیست فیشر – تروپش از جنس گاما – آلومینا با سطح ویژه ۲۲۸m2/g و اندازه ذرات ۷۰ میکرون نیز بعنوان فاز جامد مورد استفاده قرار گرفته است.
با استفاده از نتایج تجربی حاصل از آزمایشات، یک مدل ریاضی جهت پیش بینی مقدار ماندگی فاز گاز ارائه گردید که تابعی از سرعت ظاهری گاز، ماندگی کاتالیست و دینامیک سیستم است. نتایج مدل از تطابق خوبی با مقادیر تجربی برخوردار می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.