مقاله مطالع? سنگ مادر متابازیت‌های حاشی? سد و رودخان?‌ زاینده‌رود (پهن? سنندج-سیرجان) با تأکید بر داده‌های شیمی کانی‌ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالع? سنگ مادر متابازیت‌های حاشی? سد و رودخان?‌ زاینده‌رود (پهن? سنندج-سیرجان) با تأکید بر داده‌های شیمی کانی‌ها دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالع? سنگ مادر متابازیت‌های حاشی? سد و رودخان?‌ زاینده‌رود (پهن? سنندج-سیرجان) با تأکید بر داده‌های شیمی کانی‌ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالع? سنگ مادر متابازیت‌های حاشی? سد و رودخان?‌ زاینده‌رود (پهن? سنندج-سیرجان) با تأکید بر داده‌های شیمی کانی‌ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالع? سنگ مادر متابازیت‌های حاشی? سد و رودخان?‌ زاینده‌رود (پهن? سنندج-سیرجان) با تأکید بر داده‌های شیمی کانی‌ها :

تعداد صفحات :۲۹

متابازیت‌های مطالعه‌شده در حاشی سد و رودخان زاینده‌رود و در حدود ۱۰۰ کیلومتری غرب شهر اصفهان قرار دارند. این متابازیت‌ها که بخشی از پهن سنندج – سیرجان محسوب می‌شوند دربردارند اکلوژیت، آمفیبولیت و شیست سبز هستند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که اکلوژیت‌ها در فشار بالا و در حدّ رخسار اکلوژیت تشکیل شده‌اند و سپس بر اثر دگرگونی قهقرایی به اکلوژیت‌های آمفیبولیتی تبدیل شده‌اند. میزان LREE در گارنت‌ها و آمفیبول‌ها پایین است و میزان HREE افزایش چشمگیری نشان می‌دهد. نسبت پایین La/Yb در آمفیبول‌ها نیز نشان می‌دهد که گارنت و آپاتیت عامل اصلی کنترل‌کننده در توزیع عناصر خاکی کمیاب سنگین هستند. ویژگی‌های ژئوشیمیایی عناصر کمیاب نامتحرّک در این متابازیت‌ها که کم‌تر در تأثیر دگرسانی و دگرگونی درج بالا قرار داشته‌اند، نشان می‌دهد که خاستگاه این متابازیت‌ها بازالت‌های رشته‌های میان اقیانوسی است. در واقع اکلوژیت‌ها همان بازالت‌های پوست اقیانوسی نئوتتیس بوده‌اند که بر اثر فرورانش این پوسته به زیر صفح ایران و طی یک دگرگونی ناحیه‌ای دیناموترمال پیش‌روند فشار بالا – دما متوسّط تشکیل شده‌‌اند‌ و سپس هنگام بازگشت به سطح زمین و بر اثر یک دگرگونی قهقرایی به اکلوژیت‌های آمفیبولیتی تبدیل شده‌اند. هم‌زمان با برخورد نهایی پوست اقیانوسی نئوتتیس با صفح ایران در نئوژن، یک مرحل دگرشکلی شدید در منطقه رخ داده است که موجب بالا‌آمدن سنگ‌های دگرگونی فشار بالا از عمق به سطح شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.