مقاله فراتحلیل مقاله‌های علمی – پژوهشی در مجله‌های جغرافیایی ایران در بازه زمانی ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ (نشریه‌های‌ مطالعه‌شده: «جغرافیا و توسعه»، «تحقیقات جغرافیایی» و «فضای جغرافیایی»)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله فراتحلیل مقاله‌های علمی – پژوهشی در مجله‌های جغرافیایی ایران در بازه زمانی ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ (نشریه‌های‌ مطالعه‌شده: «جغرافیا و توسعه»، «تحقیقات جغرافیایی» و «فضای جغرافیایی») دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراتحلیل مقاله‌های علمی – پژوهشی در مجله‌های جغرافیایی ایران در بازه زمانی ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ (نشریه‌های‌ مطالعه‌شده: «جغرافیا و توسعه»، «تحقیقات جغرافیایی» و «فضای جغرافیایی»)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراتحلیل مقاله‌های علمی – پژوهشی در مجله‌های جغرافیایی ایران در بازه زمانی ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ (نشریه‌های‌ مطالعه‌شده: «جغرافیا و توسعه»، «تحقیقات جغرافیایی» و «فضای جغرافیایی»)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراتحلیل مقاله‌های علمی – پژوهشی در مجله‌های جغرافیایی ایران در بازه زمانی ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ (نشریه‌های‌ مطالعه‌شده: «جغرافیا و توسعه»، «تحقیقات جغرافیایی» و «فضای جغرافیایی») :

تعداد صفحات :۲۹

تحلیل و بررسی فعالیت‌‌های علمی یک جامعه، نقش مهمی در برجسته‌کردن نقاط ضعف و قوت این‌گونه فعالیت‌ها دارد و زمینه را برای کاهش موانع پیشرفت علمی فراهم می‌‌کند. این مقاله به منظور تحلیل روش‌ها و موضوعات مقاله‌های علمی – پژوهشی چاپ‌شده در مجلات جغرافیایی ایران در ۵ سال (از ابتدای سال ۱۳۸۸ تا انتهای سال ۱۳۹۲) تهیه شده است. واحد نمون این تحقیق، مجموع مقاله‌های چاپ‌شده در سه مجله «جغرافیا و توسعه»، «تحقیقات جغرافیایی» و «فضای جغرافیایی» است که ۵۹۶ مقاله را شامل می‌شود. معیارهای انتخاب مجلات نمونه عبارتند از: داشتن درج علمی – پژوهشی، چاپ منظم و متوالی مجله طی سال‌های مطالعه‌شده، فراگیربودن عنوان مجله برای موضوعات جغرافیای انسانی و طبیعی و انتخاب یک مجله از دانشگاه آزاد اسلامی.
تحقیق حاضر بر این فرض استوار است که فضای حاکم بر جغرافیای ایران بر جغرافیای کمّی و آماری تکیه دارد و موضوعات نظری و تبیین دیدگاه‌های تئوریک، جایگاهی در نوشته‌های جغرافیایی ندارند. روش تحقیق در این مطالعه، روش تحلیلی از نوع فراتحلیل است و شیوه جمع‌آوری اطلاعات، اسنادی است.
نتایج نشان می‌دهد کوشش مسئولان نشریه‌ها، موجب چاپ مداوم و روند صعودی در تعداد مقاله‌ها است. رویکرد غالب در مقاله‌ها، رویکردی پوزیتیویستی و مطالعات پایه و نظری بسیار اندک است. موضوع بیشترین مقاله‌ها در هر سه نشریه در حوزه اقلیم‌شناسی است و روش مطالعات هم بیشتر از نوع اسنادی است. ناهمگونی و بی‌عدالتی فضایی در تحقیقات جغرافیای کشور بسیار محسوس است. تنها ده درصد از مطالعات، دربردارند مطالعات ملی است. همه مقاله‌ها آزمون نظریه‌های موجود را دربردارد و نظریه جدیدی ارائه نشده است. سه مجله در ۱۰ شاخص، نکات مشترک زیادی داشتند و به همین دلیل، نتایج حاصل از این تحقیق به سایر مجلات جغرافیایی کشور تعمیم داده می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.