مقاله مطالعه و بهینه سازی شرایط تولید شربت غنی از فروکتوز از شربت خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه و بهینه سازی شرایط تولید شربت غنی از فروکتوز از شربت خرما دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و بهینه سازی شرایط تولید شربت غنی از فروکتوز از شربت خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و بهینه سازی شرایط تولید شربت غنی از فروکتوز از شربت خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و بهینه سازی شرایط تولید شربت غنی از فروکتوز از شربت خرما :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

از آن جایی که فروکتوز شیرین تر و محلول تر از گلوکز می باشد، استفاده از آن بعنوان شیرین کننده در صنایع غذایی مختلف مورد توجه است از سوی دیگر رژیم فروکتوز در بهبود افراد مبتلا به دیابت مفید میباشد. امروزه مقدار زیادی HFCS که مخلوط گلوکز و فروکتوز میباشد با فرایندهای آنزیمی از ذزت تولید میشود. اما ایران دارای مقدار زیادی محصول خرماست که سرشار از کالری ومواد مغذی می باشد و می توان از این منبع در تولید شربت غنی از فروکتوز به نام HFDS استفاده کرد.در این تحقیق پس از بررسی خصوصیات شیره خرمای موجود درکشور ، شرایط فعالیت انزیم در سوبسترای گلوکزی بهینه شده سپس با استفاده ازکروماتوگراف یتعویض یونی قندهای موجودد در شربت خرما جداسازی شده، محصول غنی از فروکتوز به عنوان شربت فروکتوز ۹۰ درصد استفاده می شود و محصول غنی از گلوکز در یک راکتور بستر ثابت انزیمی به کمک آنزیم گلوکزایزومراز تا ۴۲ درصد به فروکتوز تبدیل شده که بامخلوط کردن آن با شربت فروکتوز ۹۰ درصد میتوان به شربت فروکتوز ۵۵ درصد دست یافت که در صنایع نوشابه سازی کاربرد دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.