مقاله تفکیک توده های پورفیری عقیم و کانه دار در جنوب چهارگوش خضرآباد یزد با استفاده از ژئوشیمی عناصر نادر خاکی ( REE )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تفکیک توده های پورفیری عقیم و کانه دار در جنوب چهارگوش خضرآباد یزد با استفاده از ژئوشیمی عناصر نادر خاکی ( REE ) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تفکیک توده های پورفیری عقیم و کانه دار در جنوب چهارگوش خضرآباد یزد با استفاده از ژئوشیمی عناصر نادر خاکی ( REE )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تفکیک توده های پورفیری عقیم و کانه دار در جنوب چهارگوش خضرآباد یزد با استفاده از ژئوشیمی عناصر نادر خاکی ( REE )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تفکیک توده های پورفیری عقیم و کانه دار در جنوب چهارگوش خضرآباد یزد با استفاده از ژئوشیمی عناصر نادر خاکی ( REE ) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در این مطالعه مشخصات ژئوشیمیائی توده های مس دار و عقیم در منطقه جنوب چهارگوش خضرآباد یزد موردبررسی قرار گرفته است . چندین کانسار مس بصورت اسکارن، اسکارن – پورفیری، پورفیری و رگه ای در این منطقه دیده می شود . کانسارهای مس پورفیری دره زرشک و علی آباد در مرکز و جنوب منطقه مورد مطالعه، مهمترین ذخایر این منطقه محسوب می شوند . تمامی کانسارهای مس ذکر شده همراه با مجموعه ای از سنگ های گرانیتوئیدی با ترکیب کوارتز دیوریت تا گرانیت می باشند . در اکثر کانسار های منطقه کانه زائی مس همراه با سنگهای با ترکیب حدواسط می باشد . گرانیت های منطقه که عمدتا میزبان کانه زائی هستند توسط غنی شدگیحاصل ذوب یا آلودگی پوسته ایEu و آنومالی منفی شدید Nb, Ta, Kمی باشند . سایر توده های پورفیری کانه دار با ترکیب دیوریت تا گرانودیوریت غنی شدگی از LRRE ها،LILEها، تهی شدگی از MREE و عدم وجود آنومالی منفی Eu" را نشان می دهند . این توده ها احتمالا ناشی از ذوب جبه بالائی و یا پوسته تحتانی بوده اند که توسط تبلور بخشی هورنبلند تفریق یافته اند . این مطالعه نشان میدهد که غنی شدگی LRRE هاو LILE ها ، تهی شدگی MREE ها و عناصر نا متحرک و همچنین از ویژگی های مهم توده های گرانیتوئیدی مس دار منطقه مورد مطالعه می باشند . با Eu وجود آنومالی مثبت توجه به نتایج حاصل، ژئوشیمی این عناصر جهت تفکیک توده های عقیم و کانه دار در مناطق دارای پتانسیل کانه زائی مس پورفیری پیشنهاد می گردد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.