مقاله تحلیل عوامل موثردر پایداری مسکن روستایی مطالعه موردی: سکونتگاه‌های روستایی بخش چاروسا، شهرستان کهگیلویه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل عوامل موثردر پایداری مسکن روستایی مطالعه موردی: سکونتگاه‌های روستایی بخش چاروسا، شهرستان کهگیلویه دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل عوامل موثردر پایداری مسکن روستایی مطالعه موردی: سکونتگاه‌های روستایی بخش چاروسا، شهرستان کهگیلویه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل عوامل موثردر پایداری مسکن روستایی مطالعه موردی: سکونتگاه‌های روستایی بخش چاروسا، شهرستان کهگیلویه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل عوامل موثردر پایداری مسکن روستایی مطالعه موردی: سکونتگاه‌های روستایی بخش چاروسا، شهرستان کهگیلویه :

تعداد صفحات :۳۸

مسکن از جمله مهم­ترین مسائلی است که انسان­ها همواره با آن دست به گریبان بوده و در تلاش برای رفع این مساله و یافتن پاسخی مناسب و معقول برای آن بوده اند. مشکل مسکن موضوعی است که امروزه همه کشورها را به نوعی، متناسب با شرایطشان، گرفتار ساخته است. امروزه مبحث مسکن پایدار جزئی از مباحث استراتژیکی اجتماعات پایدار است. مسکن پایدار روستایی را می توان یکی از شاخص های مهم در توسعه و عمران روستایی محسوب نمود، اهمیت مسکن در نواحی روستایی ناشی از پاسخگویی آن به نیازهای اصلی زیستی و اقتصادی جامعه روستایی است، پایداری مسکن ضمن ارتقای تأمین نیازهای روستائیان باعث تسهیل فرایند توسعه پایدار می‌شود. هدف پژوهش حاضر تحلیل عوامل مؤثر در پایداری مسکن در نواحی روستایی می‌باشد. نوع تحقیق کاربردی و روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و پیمایشی می‌باشد. جامعه آماری تحقیق سرپرستان خانوارهای روستایی بخش چاروسا شهرستان دهدشت بوده است. این بخش با توجه به سرشماری سال ۱۳۹۰، دارای ۱۱۴۳۷ نفر جمعیت مشتمل بر ۱۷۲۵ خانوار می­باشد. تعداد نمونه لازم جهت تکمیل پرسشنامه با استفاده از فرمول کوکران ۲۲۰ خانوار به‌دست‌آمده است. روش گردآوری اطلاعات به‌صورت میدانی و کتابخانه‌ای می­باشد. روش تجزیه و تحلیل اطلاعات از طریق تحلیل‌های آماری در نرم‌افزارهای Spss و Amos نتایج حاصل نشان می‌دهد که عوامل محیطی، کالبدی، اقتصادی و اجتماعی منطقه در پایداری مسکن روستایی اثرگذار بوده است. در بین این عوامل؛ بعد کالبدی بیشترین نقش را با بار عاملی (۷۶/۰) و بعد اجتماعی کمترین نقش را با بار عاملی (۲۴/۰) در پایداری مسکن روستایی داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.