مقاله تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام ربگوجهفرنگی اسپتیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام ربگوجهفرنگی اسپتیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام ربگوجهفرنگی اسپتیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام ربگوجهفرنگی اسپتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام ربگوجهفرنگی اسپتیک :
تعداد صفحات :۱۶
در این پژوهش به بررسی و تعیین استاندارد کار با قوامسنج بوستویک توسط رب گوجه فرنگی تولید شده از فرایند کلد بریک پرداخته شده است. با توجه به این که قوام و ویسکوزیته میتواند به عنوان یکی از مهم ترین خصوصیات کیفی مواد غذایی در استانداردهای رب گوجه فرنگی لحاظ شود در هیچ کدام از استانداردهای ایران نامی ازویسکوزیته و قوام به میان نیامده است و استاندارد مشخصی نیز برای کار با قوامسنج بوستویک برای تعیین قوام رب گوجه فرنگی تعیین نشده است.در این پژوهش به بررسی و تعیین استاندارد کار با قوامسنج بوستویک توسط رب گوجه فرنگی تولید شده از فرایند کلد بریک در سه بریکس ۱۶،۱۲و۲۰وسه دمای ۲۵،۳۵و ۴۵ پرداخته شده است . مطابق نتایج این پژوهش، بریکس۱۲و۱۶ و زمان ۳۰ ثانیه و دمای اتاق به عنوان مقادیر بهینه جهت کار با دستگاه قوامسنج بوستویک ، توصیه میشود که با استاندارد جهانی این دستگاه کاملاً همخوانی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.