مقاله ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی :

تعداد صفحات :۱۷

کاربرد صمغ دانه شاهی بعنوان یک منبع جدید هیدروکلوئیدی بومی ایران در فرمولاسیون سس مایونز مورد بررسی و ویژگی‌های شیمیایی، جریان پذیری و بافتی فرآورده مورد ارزیابی قرار گرفت. تمام پارامترهای شیمیایی اندازه گیری شده مطابق ویژگی‌های استاندارد سس مایونز بود. نتایج نشان داد که نمونه‌های سس مایونز جزء سیالات غیر نیوتنی رقیق شونده با برش طبقه‌بندی می‌شوند. با افزایش غلظت صمغ ویسکوزیته نمونه‌ها افزایش یافت و با افزایش غلظت و در صورت استفاده از صمغ پایداری در تمامی نمونه‌های تولید شده مشاهده شد و هیچ‌گونه دوفاز شدنی اتفاق نیفتاد. سفتی نمونه‌های مایونز تولیدی در اثر استفاده از صمغ افزایش یافت.با توجه به نتایج بدست آمده صمغ دانه شاهی قابلیت استفاده در سس مایونز بعنوان پایدار کننده را دارد. این صمغ با توجه به اینکه از صمغ‌ها بومی می‌باشد می‌تواند جایگزین مناسبی جهت صمغ‌های سنتزی در فرمولاسیون فرآورده‌های غذایی از قبیل سس مایونز باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.