مقاله بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا :

تعداد صفحات :۱۶

در این پژوهش برخی از ویژگی‌های فیزیکومکانیکی شامل خواص هندسی (طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین هندسی، قطرمیانگین حسابی، سطح و ضریب کرویت) خواص ثقلی (چگالی توده و چگالی واقعی) و خواص اصطکاکی (زاویه‌ی پایداری تخلیه، زاویه‌ی پایداری پر کردن و ضریب اصطکاک ایستایی) سه رقم دانه ی سویا (گرگان ۳، ویلیامز و سحر) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد تأثیر رقم بر خصوصیات هندسی، ثقلی (به استثنای چگالی واقعی) و اصطکاکی معنی‌دار بوده است. بیش ترین و کم‌ترین ضریب کرویت به رقم سحر به میزان ۸/۸۸ درصد و رقم گرگان ۳ به میزان ۰۰/۸۶ درصد تعلق داشت. دامنه‌ی چگالی توده‌ی ارقام مورد بررسی بین ۳۷۲/۷۳۲- ۰۰۰/۷۲۰ کیلو گرم بر متر مکعب و دامنه‌ی چگالی واقعی بین ۰۳/۱۲۷۸ – 000/1182 کیلوگرم بر متر مکعب قرار داشت. نتایج حاصل حاکی از آن بود که تأثیر رقم روی چگالی توده، معنی‌دار بوده و در مورد چگالی واقعی از لحاظ آماری اختلاف معنی­داری وجود نداشت. ضریب اصطکاک ایستایی برای چوب بین ۴۹/۰-۴۱/۰ به دست آمد که بیش‌ترین و کم‌ترین مقدار به ترتیب مربوط به رقم های سحر و ویلیامز بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.