مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقهی سبزوار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقهی سبزوار دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقهی سبزوار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقهی سبزوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقهی سبزوار :
تعداد صفحات :۲۵
در این پژوهش از دو واریته ی توت سفید ، در منطقهی سبزوار بانامهای بخارایی(بیدانه) و میخچه(دانهدار) جهت مقایسه ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بررسی روند تخمیر سرکه استفاده گردید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد واریته ی توت بخارایی دارای درصد رطوبت ، قند های احیا ، pH و بریکس بالاتری است اما میزان سدیم و پتاسیم و اسیدیته ی کم تری نسبت به واریته ی میخچه دارد. با توجه به این که واریته ی بخارایی حاوی درصد قند بیش تری میباشد ، تولید الکل در آن بالاتر بوده و به حدود ۳/۱۳ درصد میرسد در حالی که حداکثر الکل تولید شده در واریته ی میخچه ۱۰ درصد تعیین گردید. با وجوداین ، روند تخمیر استیکی در واریته ی بخارایی کند تر از واریته ی میخچه میباشد. به طوری که در روز چهل و پنجم (پایان دوره ی تخمیر) ، اسیدیته محلول تخمیر شده ی واریته ی بخارایی ۷/۳ درصد و در واریته ی میخچه ۱۶/۴ درصد تعیین گردید .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.