مقاله تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی :
تعداد صفحات :۱۶
در این پژوهش، استفاده از سرخ کردن تحت خلاء جهت فرآوری کدو حلوایی استفاده گردید و تاثیر پارامترهای فرآیند بــر ویژگیهای محصول نهایی به منظور دستیابی به شرایط بهینهی فرآیند مورد ارزیابی قرار گرفت. در ابتدا با انجام پیش آزمایشها و بررسی پارامترهای کیفی محصول، محدودهی درجه حرارت ۷۰ تا ۱۴۰ درجهی سانتی گراد، فشار ۴۰ تا ۱۴۰ میلی بار و مدت زمان ۳ تا ۱۸ دقیقه در نظر گرفته شد و با استفاده از مدل آماری رویهی پاسخ، نمونهها در درجه حرارت، فشار و زمانهای طرحریزی شده فرآوری گردیدند. نتایج حاصل، حاکی از آن بود که محتوی رطوبت، چروکیدگی و تردی بافت محصول متاثر از درجه حرارت و مدت زمان فرآیند میباشد و تغییرات رنگ محصول تنها با درجه حرارت فرآیند به طور معنی داری (p≤0.05) ارتباط دارد. بر اساس نتایج حاصل از آزمایشها، شرایط بهینهی سرخ کردن تحت خلاء برشهای کدو حلوایی دمای۵۳/۸۴ درجهی سانتی گراد، فشار ۴۰ میلی بار و زمان ۱۸ دقیقه تعیین گردیدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.