مقاله بهینهسازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور :
تعداد صفحات :۱۸
در این تحقیق بهینهسازی خصوصیات کیفی انگور در طی نگهداری در سردخانه به کمک روش پاسخ سطح مورد بررسی قرار گرفت. اثرات دو عامل زمان برداشت در محدودهی ۵ تا ۳۵ روز و زمان نگهداری در سردخانه در محدوده ۰ تا ۱۸۰ روز روی پارامترهای شاخص رسیدگی، دکستروز، مواد جامد محلول کل، pH و اسیدیته انگور رقم سرخ فخری شاهرود به کمک طرح مربع مرکزی بررسی گردید. علاوه بر این، بررسی نتایج نشان داد شرایط بهینه برای فرآیند انبارمانی زمانی ایجاد میشود که زمان برداشت ۱۸ روز و زمان نگهداری در انبار ۱۲۳ روز باشد. در شرایط بهینه شاخص رسیدگی، دکستروز، مواد جامد محلول کل، pH و اسیدیته به ترتیب ۸/۵۲، ۰۶/۲۷۷، ۹/۱۶، ۱۲/۴ و ۳۲/۰ محاسبه گردید. همچنین لازم به ذکر است که، زمان برداشت به مدت ۵ روز و نگهداری در انبار به مدت ۱۶۰ روز به عنوان بدترین شرایط نگهداری انگور عنوان گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.