مقاله تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی :
تعداد صفحات :۱۸
در این بررسی تأثیر ویژگیهای امولسیونهای تثبیت شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به عنوان مادهی دیواره و د- لیمونن به عنوان مادهی هسته بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی مورد مطالعه قرار گرفت. بدین منظور سوسپانسیونهای کلوئیدی با غلظتهای ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و دلیمونن در آب (امولسیون روغن در آب) تهیه گردید. سپس با کمک هموژنایزر و در زمانهای همگن سازی ۳، ۶ و ۹ دقیقه سوسپانسیونهای کلوئیدی تبدیل به امولسیون گردیدند و ویژگیهای امولسیونها نظیر اندازهی ذرات و ویسکوزیته مورد بررسی قرار گرفت. این امولسیونها با استفاده از فرایند خشک کردن پاششی ریزپوشانی گردیده و ویژگیهای آنها نظیر راندمان ریزپوشانی، مقدار روغن سطحی و کیفیت امولسیونهای بازسازی شده با ریزکپسولها مورد بررسی قرار گرفت. افزایش غلظت مادهی دیواره موجب افزایش راندمان ریزپوشانی گردید. در صورتی که با کوچکتر شدن اندازهی ذرات امولسیون، بازده ریزپوشانی افزایش یافت. همچنین با افزایش غلظت پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و زمان هموژنیزاسیون امولسیونهای تازه، اختلاف بین اندازهی ذرات امولسیونهای تازه و بازسازی شده کاهش یافت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.