مقاله تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ :
تعداد صفحات :۱۸
در این تحقیق، تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی و رنگ حلقههای بادمجان خشک شده با هوای داغ مورد بررسی قرار گرفت. تیمارها عبارت بودند از نمونه شاهد بدون هیچگونه عملیات پیش تیمار، غوطهوری در محلول نمک طعام ۵ و ۱۰ درصد به مدت ۶۰ دقیقه، غوطهوری در محلول متابیسولفیت سدیم ۵/۰و ۱ درصد به مدت ۲ دقیقه. سپس تیمارها در دمای ۷۰ درجه سانتیگراد خشک شدند و فاکتورهای رنگسنجی (L*، a* و b*)، میزان چروکیدگی و قهوهای شدن، درصد رطوبت و نمک و نسبت جذب آب مجدد نمونهها تعیین شد. نتایج تجزیه آماری دادهها نشان داد که استفاده از پیش تیمارها موجب کاهش مقدار رطوبت نمونهها شد که در این بین متابیسولفیت موثرتر از محلول نمک بود. قابلیت جذب آب برشهای خشک بادمجان تیمار شده با متابی سولفیت بطور معنیداری بیشتر از نمونههای تیمار شده با آب نمک و شاهد بود. میزان چروکیدگی نمونه شاهد بطور معنیداری بیشترین مقدار و تیمار آب نمک بطور معنی داری کمترین مقدار بود. استفاده از عملیات پیش فراوری موجب کاهش معنی دار دانسیته نوری و به عبارت دیگر موجب کاهش قهوهای شدن و افزایش اندیس L* برشهای بادمجان شد که تاثیر متابیسولفیت بیشتر بود. نمونه شاهد بطور معنیداری کمترین اندیس L* و تیمار متابی سولفیت بطور معنی داری بیشترین مقدار L* را داشتند (p<0.05).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.