مقاله ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران :

تعداد صفحات :۱۷

با توجه به افزایش تقاضا جهت تولید و مصرف محصولات سرخ شده‌ی سیب‌زمینی به ویژه چیپس که امروزه در سبد خانوار، جایگاه خاصی به خود اختصاص داده است، ارزیابی کیفی این محصولات، حائز اهمیت می‌شود. در این تحقیق، هفت نمونه چیپس سیب‌زمینی (نمکی و یک شکل) که شامل پنج نمونه چیپس ایرانی (۵T،۴T،۳T،۲T،۱T) و دو نمونه چیپس خارجی) ۷T و ۶T) بودند، مورد آزمایش‌های مختلف کیفی قرار گرفتند. فاکتورهای مورد بررسی عبارت بودند از: اندازه گیری درصد روغن، اسیدیته، اندیس پراکسید، طول دوره‌ی القاء، درصد نمک و میزان پروتئین. نتایج حاصل از این پژوهش، نشان داد که درصد روغن استخراج شده از۷ نمونه چیپس مورد بررسی در دامنه‌ی(۴T) 55/41- (6T)24/24 قرار داشتند. همچنین دوپارامتر کیفی دیگر نیز یعنی اسیدیته (بر حسب درصد اسید اولئیک) در دامنه‌ی (۱T)87/0 – (6T)2/0و اندیس پراکسید(meq/Kg) در محدوده‌ی (۷T) 9/5-(1T)18/1قرار گرفتند. در تعیین میزان پایداری روغن به روش رنسیمت، نمونه‌ی(h91/32) 4T بیش‌ترین میزان پایداری و پس از آن به ترتیب، نمونه‌های قرار گرفتند. از نظر میزان پروتئین، نمونه‌ی(%۴۷/۵) ۴ T بالاترین مقدار و نمونه‌ی(%۷۱/۲ ) ۳T دارای پایین‌ترین مقدار بود. در اندازه‌گیری میزان نمک نیز مشخص گردید که نمونه‌ی(%۴۶/۱) ۷T بیش‌ترین و نمونه‌ی(%۷۷/۰) ۱T کم‌ترین میزان این ترکیب را به خود اختصاص دادند. همچنین عدد پراکسید نمونه‌ها با میزان نمک به دست آمده دارای همبستگی مثبت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.