مقاله اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی :

تعداد صفحات :۲۱

در نوشیدنی‌های بر پایه‌ی لبنیات که pH پائینی دارند پس از گذشت مدت زمان کوتاهی از تولید، لخته‌ی کازئینی از سرم جدا می‌شود. در تحقیق حاضر جهت جلوگیری از جداشدن سرم و در نتیجه کاهش فراریت اسانس‌های اضافه شده از صمغ گیاهی گوار به میزان ۰۸/۰، ۱۰/۰، ۱۵/۰ و ۲۵/۰ درصد وزنی استفاده شد. به منظور بررسی اثر سطوح مختلف صمغ اضافه شده، میزان جداشدن سرم، pH و خواص حسی تیمارهای تهیه شده‌ی حاوی اسانس، هر هفته به مدت یک ماه مورد ارزیابی قرار گرفته، خواص رئولوژیکی نمونه نیز یک هفته پس از تولید، اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده نشان داد که اضافه کردن صمغ به سبب اثری که بر افزایش ویسکوزیته و کاهش جداشدن سرم دارد از میزان فراریت اسانس‌های اضافه شده می‌کاهد و به همین دلیل، گروه ارزیاب، تیمارهای حاوی مقادیر ۱۰/۰ و ۱۵/۰ درصد صمغ را به طور کلی نسبت به نمونه‌ی شاهد ترجیح دادند. بررسی خواص رئولوژیک نیز نشان داد که با افزایش سرعت برشی ویسکوزیته، تمامی تیمارها کاهش می‌یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.