مقاله تولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی :
تعداد صفحات :۱۳
هدف از این مطالعه، تولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره سبز از طریق تکنیک میکروامولسیون برای پایدارسازی اسانس روغنی بود. میکروامولسیون اسانس روغنی با سورفاکتانتهای توئین ۲۰، ۶۰ و ۸۰ و کوسورفاکتانتهای اتانل، پروپانل و بوتانل با نسبت ۱:۱ سورفاکتانت:کوسورفاکتانت مورد مطالعه قرار گرفت و نمودار فازی آنها رسم گردید. نوع سورفاکتانت و کوسورفاکتانت بر منطقه تک فازی میکروامولسیون موثر بود. آزمایشات نشان دادند که نسبت ۲:۱ توئین۸۰ به پروپانل، وسیعترین منطقه تک فازی را از بین نسبتهای ۱:۱، ۱:۲ و ۲:۱ تشکیل میدهد. اندازهگیری ابعاد ذرات با استفاده از تکنیک پراکنش نوری نشان داد که متوسط اندازه ذرات کپسولهای اسانس روغنی زیره در میکروامولسیون حاوی یک ۱ روغن زیر ۲۰ نانومتر بود. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که آزادسازی اسانس از این سامانهها سریعتر از اسانس آزاد بود. بهاین ترتیب این سامانهها پتانسیل خوبی برای حمل مواد دارویی که با مشکل جذب و یا آزادسازی کند مواجه هستند، دارا هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.