مقاله پیشبینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در طی فرآوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پیشبینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در طی فرآوری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پیشبینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در طی فرآوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیشبینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در طی فرآوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پیشبینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در طی فرآوری :
تعداد صفحات :۲۴
شناخت خواص فیزیکی مغز پسته در فرآیندهای انتقال، خشک کردن، فرآوری، جداسازی، درجه بندی و ذخیره این محصول ارزشمند نقش اساسی ایفاء میکند. در این مطالعه، خواص فیزیکی پسته توسط مدلهای مختلف شبکهی عصبی شبیهسازی گردید. مدلهای مختلف شبکهی عصبی همراه با تابعهای آستانهی مختلف در پیش بینی مقادیر مساحت سطح، حجم، جرم و دانسیتهی ذره پسته مورد استفاده قرار گرفت. نتایج، نشان داد که که مدل شبکهی عصبی تابع پایهی شعاعی با تابع آستانهی پایهی شعاعی عادی بهترین نتیجه را در پیش بینی مقادیر مساحت سطح، حجم، جرم و دانسیتهی ذره پسته داشته به طوری که این شبکه توانست به ترتیب مقادیر مساحت سطح، حجم، جرم و دانسیتهی ذرهی پسته را با ضرایب تبیین ۹۸۲/۰، ۹۸۲/۰، ۹۹۲/۰ و ۹۶۲/۰ پیش بینی نماید. علاوه بر این، در این پژوهش، مساحت سطح، حجم، جرم و دانسیتهی ذرهی پسته از طریق معادلات رگرسیونی برازش داده شد. نتایج، نشان داد روش رگرسیونی خطی توانست مقادیر مساحت سطح، حجم، جرم و دانسیتهی ذرهی پسته به ترتیب با ضرایب تبیین ۹۳۱/۰، ۸۹۷/۰، ۹۸۵/۰ و ۹۴۴/۰ پیشبینی نماید. به طوری نتایج نشان داد که مدل شبکهی عصبی توانایی بالایی در پیش بینی خواص فیزیکی پسته نسبت به روش رگرسیون خطی داشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.