مقاله بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور :

تعداد صفحات :۱۷

در این­تحقیق، تاثیرهمزمان پوشش­دهی بامتیل­سلولزوعصاره­آویشن­شیرازی برروی­ کیفیت ­وانبارمانی ­انگور موردارزیابی قرارگرفت. سطوح متیل­سلولزمورداستفاده ۱/۰ ، ۳/۰ و۵/۰ گرم وعصاره­آویشن­شیرازی درغلظتهای ۰، ۱۲۵و۲۵۰ میکرولیتراستفاده شد. درتهیه محلول های پوشش­دهی ازگلیسرول خوراکی درمقادیر ۲۵، ۴۵ و۶۵ درصدمیزان متیل­سلولزبه عنوان پلاستی­سایزراستفاده­گردید. پوشش­دهی حبه­های انگور به روش غوطه­وری انجام شد. تیمارها در دمای ۱±6 درجه سانتی­گراد با رطوبت نسبی ۷۰ درصد نگهداری شدند ودر طی مدت زمان ۲۱ روز با فواصل زمانی ۵ روز مورد آزمایش قرارگرفتند. آزمایشات انجام­گرفته شامل اندازه­گیری درصد افت­وزن، موادجامدمحلول(TSS)، اسیدیته کل(TA)، سفتی­میوه­ و اندازه­گیری­ رنگ می باشد. پس از تجزیه­وتحلیل­­آماری تیمارهای آزمایش­شده به روش سطح پاسخ(RSM)، مشخص­شدکه افت­وزن­میوه­کاهش­یافته وسفتی میوه و تغییرات رنگ آن درطی مدت نگهداری حفظ گردید. فرمولاسیون های پوشش­دهی برروی حفظ میزان موادجامدمحلول تاثیرکم و برروی اسیدیته کل بی­تاثیر بودند. مقادیر بهینه فرمولاسیون پوشش دهی برای دستیابی به بهترین پاسخ ها، به ترتیب ۱/۰ گرم متیل سلولز، ۹۹/۴۹۹ میکرولیترعصاره آویشن شیرازی و ۱/۰ میلی لیتر گلیسرول بدست آمد.­ این پوشش خوراکی توانست ماندگاری میوه انگور را افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.