مقاله تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک :
تعداد صفحات :۱۸
اخیراً به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی شناخته شدهی ترکیبات گیاهی توجه بسیار زیادی به افزودن آنها به سامانهی غذایی به عنوان آنتی اکسیدان شده است. نوشیدنیهای سویایی مخلوط شده با عصارهی میوهها یک محصول جدید از محصولات سویایی هستند که علاوه بر تامین نیاز پروتئینی بدن، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی از قبیل ترکیبات فنولی، آنتوسیانینها، ویتامین ث و.. میباشند. هدف از این تحقیق، تولید و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و تغذیه ای از نوشیدنیشیر میوهی آلبالوـ زرشک میباشد. در این بررسی، پس از تهیهی تیمارها آزمونهای فیزیکی و شیمیایی مطابق با استاندارد شیرسویا و آبمیوه شامل آزمون پروتئین، کربوهیدرات، چربی، ویسکوزیته و … صورت گرفت. همچنین، فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیب در غلظتهای مختلف با استفاده از دو روش شامل رادیکال ۲و۲ – دی فنیل ۱– پیکریل هیدرازیل (DPPH) و احیا کنندگی آهن اندازهگیری وبا دو آنتی اکسیدان BHT و اسکوربیک اسید، مقایسه شدند. ترکیبات فنولیک نیز با روش فولین سیوکاتیو، محتوی آنتوسیانین به روش pH افتراقی و میزان ویتامین ث توسط دستگاه HPLC اندازهگیری شد. نتایج، حاکی از آن است که با افزایش درصد آبمیوه (آلبالو-زرشک) به فرمولاسیون شیر سویا میزان تر کیبات و فعالیت آنتی اکسیدانی افزایش مییابد به طوری که تیمار ۸۰ درصد آبمیوه در مقایسه با سایر تیمارها دارای بالاترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی (در روش اول ۵۰SC، ۶۷/۷۵۲ و در روش دوم ۲۲۰۰ میکروگرم بر میلی لیتر) و میزان ترکیبات فنولی(۱۲/ ۱۵ میلیگرم معادل اسید گالیک موجود در گرم نمونه ی خشک شده) ترکیبات فلاونوئیدی(۶/۱۳ میلیگرم کوئرستین در گرم نمونهی خشک شده ) میزان آنتو سیانین۷۵/ ۸۵ (میلی گرم در۱۰۰میلی لیتر) و میزان ویتامین ث۱۹۲/ ۴ (میلیگرم در ۱۰۰ میلی لیتر) گزارش شد. همچنین، ارزیابیحسی به روش هدونیک ۵ نقطه، حاکی از آن بود که افزودن آبمیوهی آلبالوـ زرشک به شیرسویا علیرغم افزایش خواص تغذیهای، اثر چشمگیری بر روی بهبود طعم، بو، بافت، آروما و پذیرش کلی فرمولاسیونها دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.