مقاله بررسی تأثیر جذب و تجمع املاح بر پژمردگی جنگل‏های دست کاشت تاغ مناطق بیابانی (بررسی موردی: منطقه اشکذر استان یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر جذب و تجمع املاح بر پژمردگی جنگل‏های دست کاشت تاغ مناطق بیابانی (بررسی موردی: منطقه اشکذر استان یزد) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر جذب و تجمع املاح بر پژمردگی جنگل‏های دست کاشت تاغ مناطق بیابانی (بررسی موردی: منطقه اشکذر استان یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر جذب و تجمع املاح بر پژمردگی جنگل‏های دست کاشت تاغ مناطق بیابانی (بررسی موردی: منطقه اشکذر استان یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر جذب و تجمع املاح بر پژمردگی جنگل‏های دست کاشت تاغ مناطق بیابانی (بررسی موردی: منطقه اشکذر استان یزد) :

تعداد صفحات :۱۶

با توجه به اهمیت تاغزارها در تثبیت خاک به ویژه ماسه‏های روان و نیز هزینه‏های فراوان صورت گرفته برای توسعه بیولوژیک‏، این پژوهش به بررسی برخی عوامل موثر بر خشکیدگی تاغ‌های دست‌کاشت منطقه اشکذر استان یزد متمرکز شد. برای انجام این پژوهش از منطقه تاغ کاریشده، مکانی (سایت) همسال انتخاب و از آن به تعداد ۵ پایه شاداب، ۵ پایه نیمه شاداب و ۵ پایه پژمرده بر پایه نمود ظاهری گیاهان در مکان مطالعاتی انتخاب شد. برای هر کدام از پایه‌های تاغ انتخاب شده، نسبت برگ به ساقه به عنوان شاخص شادابی اندازه گیری شد. همچنین تعداد ۱۵ نمونه اندام هوایی و ۱۵ نمونه ریشه برای انجام آزمایش‏های شیمیایی برداشت شد و بوسیله روش‏های استاندارد مقدار یون‏های سدیم، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فسفر در آزمایشگاه اندازه گیری شد. تأثیر یون‏های اندازه گیری شده در گیاهان بر شاخص شادابی با روش تجزیه واریانس تک‌ متغیره بررسی شد. بنابر نتایج به دست آمده نقش فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم در اندام هوایی گیاهان موجب تاثیر کاهنده معنی‌داری (منیزیم ((meq/100gr90کاهش، کلسیم (meq/100gr) 21.2 کاهش، فسفر ۰.۸% کاهش، پتاسیم (mg/kg)255 کاهش) برروی شاخص شادابی گیاه داشته است. به نظر می‌رسد در بین این عناصر پتاسیم مهمترین نقش را داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.